31/10/2016

POBLACIONS » Villanueva de Castellón » Articulistes » Eduardo Sala » Esports » Futbol » V

El Castellonense és derrotat en casa per l'últim classificat, el Pego, per 0 a 2

Debuta en el Castellonense Fabassou, procedent del Gandia

._000447
La UD Castellonense ha format amb Zubi en la porteria, Ramsés, Gaby (Joaquin, 75’), Santi, Pibe (Penalva, 58’), Clausi, Signes, Carlos (Fabassou, 58’), Mallol, Revert, Voro. Segon entrenador: Raúl Gómez. Capità d’equip, Gaby. Delegat de camp, Emilio Aviño.
El Pego UD, va formar amb Vaello en la porteria, Gimi (David, 69’), Pepe (Dani, 86’), Fran, Rubén, Frederic, Bertó, Oller, Armando, Vicent ( Josep, 82’), Ventsislav (Cristian, 65’). Entrenador, Jesús Mortal Vidal. Capità equip, Frederic. Delegat equip, Juan Jesús Giner.
Els dos gols del Pego van ser obra de Bertó en el 63’ i en el 89’ va marcar el 0-2 de penal.
Va dirigir l’encontre Tatiana Comino Visiedo. Assistida en les bandes per Carlos Martínez Caballero i Álvaro González Chávez. Va expulsar al jugador del Castellonense, Voro en el 81’. Va amonestar al jugador del Pego Frederic en el minut 11’.
Partit de futbol jugat en el Camp de l’Almenà de Villanueva de Castellón, corresponent al Grup III de Preferent, amb regular entrada d’aficionats, en una bona vesprada.
Es va guardar un minut de silenci per la mort del pare de l’entrenador del Castellonense Xus Vendrell Ibáñez, que per tal cosa no estava pressent en el camp.
El Castellonense no va fer el partit que s’esperava a priori davant el cuer Pego al qui li eixiren millor les jugades en la seua resolució final de cara a porteria i possiblement els locals notaren l’absència del seu entrenador.
El plantejament en el terreny de joc de Jesús Moratal tirant d'eixida als seu equip per davant pressionant als jugadors del Castellonenses a replegarse, feia que els locals no pogueren desplegar amb soltesa acostar-se a la porteria de Vaello.
Primera part amb un joc travat i poques jugades clares d’oportunitat de gol, encara que el Pego en el minut 2 va mostrar que no anava a ser la pereta en dolç que s’esperava i Rubén va donar el primer avís en encarar porteria amb el baló controlat i el seu xut és desviat per Zubi a corner. Armando molt actiu en la primera part va intentar marcar en el 9’ enviant el baló als tres pals i Zubi va rebutjar el baló.
Mentre el joc del Castellonense era molt espés  i no hi havia connexió entre companys en les jugades d’atac, per contra el Pego amb Ventsislab, Armando, Oller i Bertó marejaven la defensa del Castellonense.
Clausi en el 39’ va fer el primer acostament a porteria del Pego amb perill al internar-se en l’àrea visitant amb el baló controlat i el seu xut és rebutjat el baló per Vaello. En el 43’ el Pego va tindre l'oportunitat d’anar al descans per davant en el marcador en una jugada a baló parat i xiular-se falta dins l’àrea local per cessió del baló endarrere al porter, en rematar de cap Armando el baló a porteria i Zubi en aplegar a rebutjar el baló quan ja entrava dins de la xarxa.
Segona part molt pareguda a la primera on el Castellonense volia però no podia davant un Pego que tenia les idees més clares com a equip. Tot hi haguera canviat possiblement si en el 60’ la jugada de Clausi en enviar el baló que pega en la part baixa del llarguer i el rebot a terra i reaccionar Vaello fent-se amb el baló.
1 a 0 en el 63’ obra del que faria doblet i u dels davanters més actius del Pego, arreplega baló dins l’àrea local encara porta i per sota de Zubi envia el baló al fons de la xarxa.
Arran del gol encaixat el Castellonense estira les seves línies per neutralitzar l'avantatge en el marcador del Pego i en el 80’ falta directa que trau Clausi al bord de l’àrea gran i el baló pega en el pal dret.
En el minut 89’ es produeix la jugada de penal a Cristian i Bertó el transforma en entrar el baló llepant el pal esquerre de Zubi, pujant al marcador i deixant el 0 a 2 definitiu.
En la segona part es va produir el debut d’un nou davanter en el Castellonense, Fabassou procedent del CF Gandia i havia jugat en els equips d'Alzira, Riba-Roja, Pego, UE Gandia i Acero, en alguns d’ells en 3a Divisió.
Derrota del Castellonense que perd a casa el que arreplega fora i fa que perda contacte en els equips cridats a lluitar per dalt de la classificació passant a ocupar el lloc 6é amb 15 punts i a 6 del Gandia, a 5 Tavernes Valldigna, a 4 de l’Alcúdia i Atzeneta que serà el seu rival en el desplaçament la propera jornada. El Pego deixa el fanalet roig al Àt Alginet i rebrà a casa al Canals.
Pot ser que aquest partit marque un avant i després en les files del Castellonense, ja que compta a priori amb una de les millors plantilles del Grup III. Eina té per davant Xus per a fer equip.