| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 14 de noviembre de 2013

GASTRONOMÍA, OCIO Y MÁS... » Gastronomía y ocio en la Ribera » Sueca Gastronòmica, un llibre que et deixarà bon gust de boca
» Articulistas » Eventos gastronómicos » J.M.O. » Libros » Recetas

Sueca Gastronòmica, un llibre que et deixarà bon gust de boca

Recull 17 receptes creades pels millors restaurants de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes

._000241
Ahir es va presentar un llibre editat per l’Ajuntament de Sueca on trobarem els millors plats de la cuina suecana. Una idea que va nàixer  des de la regidoria de Turisme i que ha contat amb la participació de 17 restaurants de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraques.
Manoli Egea, regidora de Turisme, Comerç, Industria i Medi Ambient, ha rebut a El Seis Doble per a contar-nos com han treballat per donar  forma al llibre. Amb més d’un any de feina han aconseguit fer un recull del millors plats, tots elaborats amb productes de la zona i amb la mà màgica dels cuiners o el bon que fer dels restauradors.  Amb el llibre, “volen reivindicar que Sueca té molt més que platja i sol, i que la vessant gastronòmica és també atractiva i variada”, ens ha dit Manoli Egea.
Restaurants com La Granja, El Niu, Llopis, Ri-Ra, La Fi de la Fam, Ciutat de Sueca, La Tertúlia, London, L’Alter, Pastor, Catapí, Naútico, Casa Chiva, Nas de Suro, Casa Jerónimo, Sotavent i El Manchego han creat als seus fogons exquisits plats: Arròs caldós amb granotes, Rellom al foie amb reducció de PX i lollipops de formatge de cabra, Rap en salsa a l’americana... que de sols escoltar-los ja entren ganes de provar.
Este llibre es tot un homenatge als productes que utilitzen els grans cuiners dels restaurants participants, les verdures de l’horta del Mareny, els millors peixos de El Perelló i, com no, l’arròs de primera qualitat de Sueca.
A més, la regidora també ens ha parlat de la cita que tenen tots els veïns de la comarca, este cap de setmana a Sueca, per viure la segona edició de la Fira Turística Gastronòmica. Els dies 15, 16 i 17 tindrà lloc este event al recinte Sueca Parc, en el que participen molts dels professionals de la alimentació i restauració de la ciutat  i on, per tant sols 1 euro, es podrà degustar una amplíssima quantitat de tapes. S’ha habilitat un trenet turístic per a apropar als visitants al recinte on també hi hauran castells, ludoteca i monitors per als xiquets en un espai tancat.
J.M.O.
 
 
Entrevista amb Manoli Egea,
regidora  de Turisme, Comerç, Industria i Medi Ambient



 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.