| Ediciˇ n˙m. | Any: 11 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 11/03/2021

SECCIONS » NotÝcies comercials » Educaciˇ i formaciˇ

X˙quer Centre Educatiu llanšarÓ el pr˛xim curs 2021-22 la doble titulaciˇ per a Desenvolupament dĺAplicacions Web (DAW)

L'Internet de les coses i la intelĚligŔncia artificial formen part del dia a dia de la Ind˙stria 4.0

._000472
Aquest curs ix la primera promoció (2019-2021) d’alumnat de DAM (Desenvolupament de Aplicacions Multiplataforma) de Xúquer Centre Educatiu. Per al pròxim curs va a llançar la doble titulació per a DAW (Desenvolupament d’Aplicacions Web). D'aquesta manera, l'alumnat de DAM podrà obtindre el cicle de grau superior DAW en un any addicional.
Les principals competències que estan treballant són les anomenades ‘soft skills’ o habilitats blanes que fomenten el treball en equip, la iniciativa, la productivitat, la empatia i la resiliència. Treballem amb l'equip de docents, els tutors/es i amb el Departament d'Orientació per millorar aquestes habilitats i millorar la motivació dels estudiants i reforçar els aspectes més dèbils. També es treballen les habilitats comunicatives per això fan presentacions, projectes i participació en concursos i pitch empresarials.
Evidentment, des de Xúquer Centre Educatiu es treballen les hard skills o habilitats més tècniques per adaptar els continguts a les necessitats de l'empresa ja que l’empresa forma part dels nostres cicles i participen en diferents activitats, xerrades i seminaris.
Aquest any s’ha encetat un curs d'especialització en big data i data science que complementarà la formació reglada que rep l'alumnat. L'objectiu és ampliar els coneixements dels estudiants i formar per a professions futures que cada vegada estan més demandades. En aquesta part, es parla de l'Internet de les Coses i la intel•ligència artificial que forma part del dia a dia i dintre del teixit empresarial baix el paradigma de la Indústria 4.0. A més seguim oferint les certificacions amb tecnologies punteres com Cisco que s’inclou dins del cicle formatiu DAM/DAW.
A l'àmbit metodològic es treballa amb metodologies actives i duent a terme projectes integrats i l'aprenentatge basat en reptes treballant les competències indicades anteriorment per a què l'alumnat siga resolutiu i que l'aprenentatge siga pràctic i dinàmic. En el procés de realització de projectes i reptes es fa ús de les metodologies àgils com SCRUM i Kanban per a l'organització de les tasques dels equips de treball l'assignació de les responsabilitats de cada tasca (fem ús d'eines com Trello, Microsoft Planner...). També s'utilitzen eines de treball col.laboratives com són els sistemes de control de versions com GitHub i GitLab. També es treballa en el desplegament d'aplicacions i eines de virtualizació basat amb contenidors com Docker.
Finalment destaca el cloud computing en el qual s'incorpora formació específica de la plataforma de serveis en el núvol com és Amazon Web Services (AWS).
Xúquer Centre Educatiu
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic