Xúquer Centre Educatiu Alzira obrirà les seues portes per a explicar la seua oferta formativa en Cicles Formatius

Miércoles, 10 de mayo de 2023 | e6d.es
• Dissabte 13 de maig, a partir de les 10 hores
._000472
Xúquer Centre Educatiu Alzira obrirà les seues portes, el pròxim dissabte 13 de maig, a partir de les 10 hores, per a mostrar al futur alumnat i les seues famílies quins són els avantatges d’accedir a un cicle formatiu de les àrees de noves tecnologies, esport o FP bàsica. Tres alternatives que aproximen el currículum a la realitat tecnològica i social del món productiu, potència la polivalència dels futurs professionals i acompanya a l’alumnat en els processos d’orientació i transició cap al món laboral.

._0004

 
Xúquer Centre Educatiu disposa d’una àmplia oferta de cicles formatius de grau mitjà i superior que porta la formació fora de les aules, gràcies a una metodologia experiencial i pràctica que acosta a l’alumnat al món de l’empresa des del primer dia.
El professorat del centre forma perfils altament capacitats en les àrees de coneixement més demandades per a aportar valor a les organitzacions. Els estudiants de cicles desenvolupen les competències que demanda el sector en un mercat cada vegada més impactat per les noves tecnologies, a través de metodologies actives i innovadores.
CICLES FORMATIUS A XÚQUER CENTRE EDUCATIU
El projecte educatiu de Xúquer té com a principal objectiu la Formació Professional per a l’ocupabilitat del nostre alumnat. Xúquer Centre Educatiu és el motor de l’ocupació i de generació d’oportunitats de millora professional.
ACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTIVES
Guia en el Medi Natural i de Temps Lliure
Ensenyament i Animació Socioesportiva
INFORMÀTICA I COMUNICACIONS
Sistemes Microinformàtics i Xarxes
Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma
Desenvolupament d'Aplicacions Web
Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma + Web
PERFILS AMB ALTA EMPLEABILITAT
A Xúquer Centre Educatiu formen els nostres estudiants a l’àmbit personal, social i professional desenvolupant una sèrie de competències tècniques i competències blanes com la capacitat de treballar en equip, l’autonomia, la resiliència, la productivitat, l’eficiència en el treball i amb capacitats comunicatives eficients. En aquest procés formatiu involucrem a tota la comunitat educativa (professorat, famílies, Departament D’Orientació) i a les empreses que conformen el teixit productiu de la comarca.
Treballem amb les tecnologies més punteres i actualitzades adaptant-nos a les necessitats del mercat laboral mitjançant l’actualització dels continguts impartits als diferents cicles formatius i la formació més especifica i valorada mitjançant certificacions oficials com Cisco i Amazon.
MAJORS OPORTUNITATS AMB METODOLOGIES INNOVADORES
El nostre projecte educatiu compta amb metodologies actives on l’alumne és el protagonista del seu propi aprenentatge. Treballem la creativitat i la innovació mitjançant un aprenentatge competencial que l’alumnat adquireix a través de  metodologies col.laboratives concretament l’aprenentatge basat en projectes i l’aprenentatge basat en reptes, el qual permet resoldre problemàtiques reals presents a les empreses del sector.
El nostre projecte compta amb l’Aprenentatge-Servei com a proposta educativa mitjançant projectes que permeten combinar els processos d’aprenentatge i oferir serveis a la comunitat. A Xúquer participem en projectes que permet millorar les necessitats reals d’associacions, centres i entitats del sector establint una forta vinculació al nostre entorn.
PRÀCTIQUES EN EMPRESES
La nostra vinculació amb el sector empresarial permet generar un vincle en el que l’alumnat rep tallers i seminaris específics i també oportunitats laborals mitjançant la Formació en Centres de treball (FCT) i l’FP Dual.
També disposem de projectes europeus que permet l’intercanvi amb alumnat d’altres països i l’oportunitat de realitzar pràctiques a empreses del sector a Europa.
COMPROMÍS AMB L'OCUPABILITAT
Acords amb portals d'ocupació per a facilitar al nostre alumnat la seua incorporació al món laboral i professional, com Florida Empleo i l'Associació Empresarial d'Alzira.