Turisme CV instal·la una zona de bany accessible per al descans a Cullera

Lunes, 8 de agosto de 2022 | e6d.es
• Es tracta d'estructures metàl·liques triangulars en acer inoxidable clavades en la zona de platja amb altura mitjana de l'aigua de 0.50 metres

._000723
Turisme Comunitat Valenciana ha instal·lat 12 zones de bany accessible per a descans a les platges de la Comunitat Valenciana que estaran en funcionament durant tota la temporada estival. En concret, s'han instal·lat aquestes infraestructures turístiques en els municipis de Benicarló, Orpesa, Benicàssim, Xilxes, la Pobla de Farnals, Cullera, Dénia, la Vila Joiosa, Alacant, Santa Pola, Torrevieja i Pilar de la Horadada, amb un import previst de 108.416 euros.
Es tracta d'estructures metàl·liques triangulars en acer inoxidable clavades en la zona de platja amb altura mitjana de l'aigua de 0.50 metres. A més, compten amb un tendal-lona superior que protegeix dels raigs del sol a les persones que estan assegudes en els seients que estan disposats a l'interior de l'estructura esmentada.
A aquesta estructura metàl·lica se li acompanya d'un corredor amb baranes que facilita a les persones amb mobilitat reduïda l'accés a la pròpia zona i als canals de nade que acompanyen a l'estructura. A més, tota aquesta zona està senyalitzada amb boies indicatives per a la protecció dels usuaris.
El secretari autonòmic de Turisme, Framcesc Colomer ha destacat que la instal·lació d'aquestes infraestructures “qualifiquen les nostres platges, que són la nostra principal icona i atribut turístic” i ha afegit que, a més, “les fan més gratificants per a tots els públics”.
En aquest sentit, ha recordat la implicació de la Generalitat en l'accessibilitat de les platges de la Comunitat Valenciana, perquè totes les persones “puguen gaudir de la platja”, al mateix temps que ha recalcat que aquestes infraestructures “estan pensades i dissenyades perquè aqueixa experiència de bany siga més confortable i inclusiva”.
Generalitat Valenciana

 

._000772

._000847