Triomf de l'Alcúdia per a mantindre les bones sensacions

UD Canals, 1 - UE L’Alcúdia, 3

._000522

._000512

Els roig-i-blancs s’emporten els tres punts del Quatre Camins i allarguen la seua bona ratxa. Kevin, que va fer el seu primer doblet amb la UE l’Alcúdia i Rober, de penal, els golejadors en una victòria treballada. En l’esquema tàctic, Xus Vendrell va realitzar tres canvis respecte als últims onze titulars, donant entrada a Gerard, que tornava després d’una lesió,  a Barea, que va complir sanció en el partit davant el Carcaixent i a Kevin.
Va començar igualat el partit, els nostres generaven perill cada vegada que atacaven la porteria visitant i el Canals s’aferrava al joc directe i al baló parat com les seues armes més potents.
No obstant, prompte es posarien per davant els de Xus Vendrell gràcies a una bona diana de Kevin, que després d’aprofitar un rebuig d’un rival va connectar un fort tir des de dins de l’àrea que va sorprendre a Aitor. Amb avantatge per als nostres s’arribaria al final dels primers quaranta-cinc minuts.
Després del descans els locals van reaccionar i van aconseguir posar les taules en el lluminós amb un gol d’Eric.En el minut 70 de joc, Kevin va llançar una falta que va rematar Ródenes però Aitor va aconseguir atrapar el baló. Minuts després en una jugada semblant, esta vegada va ser Jota el que va aconseguir connectar amb el baló que va donar en la mà d’un defensor del Canals. L’àrbitre va assenyalar penal i va expulsar al local Josep Giménez. Rober s’encarregaria de transformar la pena màxima per a tornar a posar per davant als de Xus Vendrell.
Finalment, quan els locals ho intentaven i deixaven espais, Kevin va sentenciar el partit amb un golàs des de fora de l’àrea firmant el seu doblet particular i col·locant el 1-3 en el marcador.
Amb este resultat s’arribaria al final dels noranta minuts de joc. Els nostres, amb aquestos tres punts, encadenen una ratxa de quatre partits sense perdre amb 10 dels últims 12 punts aconseguits.
A més, els roig-i-blancs seguixen en línia ascendent i tanquen la primera volta amb 23 punts en dotzena posició. Els de Xus Vendrell visitaran el Diego Mena Cuesta la pròxima jornada per a enfrontar-se al Dénia en la jornada que obrirà la segona volta.

Fitxa tècnica:
UD Canals: Aitor, Sergio Hervás, Marcos Ballesteros, Nava, Carretero, Eduard Puchades (Francis 85’), Manolo Vinaches, Moha (Kabbouri 80’), Marius (Eric 52’), Joni (Munir 65’) i Josep Giménez.
UE L’Alcúdia: Juan, Víctor (Blas 73’), Ferrer, Sergio Rodénes, Gerard, Barea, Rober Serrano, Colo (Andoni 70’), Ayoub, Jota (Efrén 76’) i Kevin (César 88’).
Gols: 0-1 Kevin (12’), 1-1 Eric (59’), 1-2 Rober Serrano (72’), 1-3 Kevin (87’).
Árbitre: Castelló Pastor assistit a les bandas per López Pascual i López Pascual va amonestar als locals Manolo Vinaches, Moha, Joni, Sergio Hervás i Nava, i als visitants Ayoub i Víctor. Ademés també va expulsar a Josep Gimenéz en els locals i va amonestar al nostre tècnic Xus Vendrell i al segon entrenador Raúl Gómez.