| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 06/10/2022

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Tallers Mestre ha fet entrega a l'Ajuntament de Gavarda d'una Peugeot Expert

La furgoneta, elèctrica i sense emissions, ha sigut rebuda per l'alcalde de la localitat Vicent Mompó._000436

Tallers Mestre d’Alberic ha fet entrega a l’alcalde de Gavarda, Vicent Mompó, d'una furgoneta Peugeot Expert elèctrica que, des d’ara  passa a cobrir les necessitats dels serveis públics d’esta localitat.

L’Ajuntament de Gavarda ha dipositat la seua confiança en Tallers Mestre, regentats per Paco Mestre. Amb 50 anys de servici és hui per hui uns dels tallers capdavanters en la reparació i manteniment de tot tipus de vehicles, a més de poder adquirir les últimes novetats del mercat automovilístic.

Peugeot Expert
La furgoneta Peugeot Expert té molts avantatges per a facilitar la labor diària i respondre a les necessitats més específiques. Deixant a un costat l'exterior, si ens aventurem a l'interior de l’Expert ens trobarem amb altres detalls que deixen entreveure que no estem davant una furgoneta convencional. Per exemple, el quadre d'instruments compta amb una gamma de colors nova i d’un sistema d’info-entreteniment manejat a través d'una pantalla tàctil.
L’Expert està sustentat per la plataforma EMP2. Peugeot ofereix un total de dos bateries d'ions de liti a l'hora de configurar aquest model: 50 i 75 kWh. En tots dos casos ens trobarem amb un motor de 100 kW (136 CV) i 260 Nm de parell màxim.
L'autonomia, segons el cicle WLTP, és de 230 quilòmetres per a la bateria de 50 kWh i de 330 km per a la de 75 kWh. Gràcies a aquest apartat mecànic, i en manera Power, l'Expert podrà accelerar de 0 a 100 km/h en 13,1 segons i aconseguir una velocitat màxima de 130 km/h.
Hi ha dos tipus de carregadors amb els quals dur a terme la important tasca de recàrrega de la bateria. De sèrie s'incorpora un carregador monofàsic de 7,4 KW. Ara bé, opcionalment es pot optar per un carregador trifàsic d'11 kW.

Paco Mestre ha puntualitzat que "som fidels a la nostra política d’empresa perquè busquem sempre la millor solució per a cada un dels nostres clients, tenint en compte que no tots necessitem el mateix; per això analitzem cada cas en particular per a posteriorment oferir tot un ventall de possibilitats".

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic