Sueca obri el termini d'inscripció per a l'Escola d'Estiu Municipal

Viernes, 27 de mayo de 2022 | e6d.es
• En els col·legis Cervantes i Carrasquer, de l'1 al 29 de juliol, en horari de 9.00 a 13.30 hores

._000748
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Educació, ha obert el termini per a la inscripció a l'Escola d'Estiu Municipal des de hui mateix, 25 de maig, fins al 8 de juny. Com en anteriors ocasions, el servei es prestarà en els col•legis Cervantes i Carrasquer, de l'1 al 29 de juliol, en horari de 9.00 a 13.30 hores i, opcionalment, de 8.00 a 9.00 hores amb l'Escola Matinera. “Un any més, posem a la disposició de la ciutadania que el necessite este servei a fi de facilitar la conciliació laboral de moltes famílies del municipi, al mateix temps que buscar la diversió per als xiquets i xiquetes amb l'arribada de les vacances d'estiu”, ha assenyalat el regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez.
L'Escola d'Estiu Municipal està dirigida a xiquetes i xiquets nascuts entre els anys 2010 i 2018 (que estiguen cursant des de Segon Cicle d'Infantil fins a 6é de Primària), i que estiguen: -empadronats en el municipi de Sueca; -escolaritzats en el municipi de Sueca; -amb el domicili laboral dels pares o tutors a Sueca, la qual cosa s'haurà d'acreditar documentalment; o -empadronats a Sueca i escolaritzats en el Centre d'Educació Especial Miquel Burguera (en este cas, no es tindrà en compte l'any de naixement ni el curs en què estan).
Les instàncies per a participar en l'Escola d'Estiu Municipal de 2022 es presentaran preferentment de manera telemàtica a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Sueca (www.sueca.es). Per a poder fer la presentació de manera presencial, s'haurà d'agarrar cita prèvia en la pàgina web de l'Ajuntament de Sueca o telefonant al 960 919 138. El nombre màxim de places disponible és de 200 places, estant 10 d'elles reservades per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional), i s'adjudicaran per rigorós ordre de presentació de les sol•licituds. Només es podran presentar 2 instàncies per persona, excepte si pertanyen a la mateixa unitat familiar. Hi haurà dues instàncies diferents, una per al CEIP Cervantes i una per al CEIP Carrasquer, i només s'haurà d'emplenar la corresponent al centre al qual es vulga assistir. El preu de l'Escola d'Estiu és de 75 euros.
Ajuntament de Sueca