| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 04/06/2018

SECCIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Esdeveniments gastronòmics » Fruites i verdures » Gastronomia

Set anys de 'la millor tomaca del món' en la Fira de la Tomaca de El Perelló

Enguany s'ha tornat a superar, batent de nou en aquesta edició tots els rècords de participació


._000246

._000305
El Perelló s'ha convertit en el punt de trobada de comerciants, artesans i amants de la bona gastronomia durant el cap de setmana de l'1, 2 i 3 de juny, gràcies a la Fira de la tomaca del Perelló, que amb la seua setena edició ha consolidat El Perelló com un vertader referent gastronòmic en tota la regió. Ja van set anys que El Perelló celebra la temporada de la seua prestigiosa tomaca, “la millor tomaca del món” amb un certamen gastronòmic que reuneix a expositors no solament de la Comunitat Valenciana sinó també de tota Espanya: els millors olivers, pastissers, carnissers, a més d'expositors de la talla D’“Ojos del Guadiana”, amb els millors formatges de Castella-la Manxa, o Altúria-Vegadénia, premiat pels seus vins i misteles són només alguns dels expositors dels quals ha pogut presumir la setena edició de la Fira Gastronòmica de la Tomaca del Perelló, acompanyats també pels tallers de cuina de l'Escola d'Hostaleria de la Fundació Cruzcampo i xarrades sobre les propietats nutritives de la tomaca de la mà de la Facultat de Ciències Gastronòmiques de la Universitat de València. Enguany la Fira de la tomaca del Perelló s'ha tornat a superar, batent de nou en aquesta edició tots els rècords de participació.
Malgrat les males condicions meteorològiques que han assotat València al llarg del cap de setmana, desenes de milers de persones han gaudit de la gran oferta gastronòmica i comercial que ofereix El Perelló en el major i més nodrit certamen gastronòmic celebrat fins avui, amb més de 110 expositors que durant el cap de setmana han realitzat una infinitat de tastos i demostracions de la seua àmplia varietat de productes, des de cerveses artesanes fins a exquisits pastissos, passant per les més saboroses tapes, embotits de Guijuelo, vins i molts més.
Aquesta setena edició ha comptat també amb dansaes en una actuació conjunta de la Colla “El Portet” del Perelló, Tabalaina i l’Escola de Danses de la Ribera, amb la participació també del Grup de Danses Desgavell de Tavernes Blanques, que ha tingut lloc el diumenge al matí. L'excel·lent actuació de balls tradicionals ha sigut molt lloada pels assistents a la Fira, fascinats per l'excel·lent interpretació tant de les ballarines com dels músics amb tabal i dolçaina, els qui tornaran a actuar al Perelló durant les festes de la Verge del Carmen.
Ajuntament de El Perelló

 

._000500VD


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.