Restablit el trŕnsit ferroviari per les vies entre Silla-Benifaió i també solucionat el tram Silla-Sollana

Lunes, 9 de noviembre de 2020 | e6d.es
• Des d'Adif s'ha informat en tot moment als usuaris a través de les seues xarxes social, app i portal web www.adif.es

._000694
Des de les 5,47 h d'aquest matí de dilluns, Adif ha restablit la circulació ferroviària per totes dues vies entre les estacions de Silla i Benifaió, que va resultar afectada la vesprada del dijous pel temporal.
Les condicions meteorològiques adverses produïdes pel temporal van afectar la circulació ferroviària en produir la inundació i arrosegament de materials en 300 m del traçat ferri en l'esmentat tram.
Des del moment en què es va produir la incidència, personal tècnic i operatiu d'Adif ha treballat de manera ininterrompuda per a recuperar la circulació, que va ser restablida per una de les vies a les 22.30 h del divendres i per l'altra via a primera hora d'aquest matí. Pel punt afectat se circula amb una limitació de velocitat de 60 km/h.
L'altre punt que va resultar afectat es troba en el tram Silla-Sollana, situat en la línia que connecta amb Gandia. La circulació no va resultar interrompuda. Es va circular per una via fins a les 11.20 h del passat dissabte, quan es va recuperar el trànsit per totes dues vies.
En total, s'ha mobilitzat tot el material i personal disponible per al restabliment del trànsit en els punts afectats. Durant els treballs estan intervenint més de 150 operaris, amb 8 trens de balast i aproximadament 2.000 metres cúbics de pedra, destinats a reposar el material arrossegat, màquines batedores, excavadores, perfiladors, grues.
Des d'Adif s'ha informat en tot moment als usuaris a través del seu perfil de Twitter @InfoAdif, de la secció Estat de la Xarxa de la pàgina web www.adif.es i de l'aplicació Adif en el teu mòbil.
ADIF

 

._000700

._000728