| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 02/07/2024

SECCIONS » Notícies comercials » Futbol » Homenatges i celebracions » Notícies Comercials » Salut i Sanitat

Reconeixen a Affidea Clínica Tecma per salvar la vida d'un jove jugador de futbol

L'incident va ocórrer el passat 16 de gener en el Camp de Futbol de Marchalenes

._000086
Affidea Clínica Tecma ha sigut reconeguda per la seua ràpida intervenció que va salvar la vida de Chigozie Amaobi, un jove jugador del CF Historics València. L'incident va ocórrer el passat 16 de gener en el Camp de Futbol de Marchalenes, on Amaobi va patir una parada cardíaca durant el seu entrenament habitual.
L'equip mèdic de Affidea Clínica Tecma, el qual es trobava realitzant revisions mèdiques als jugadors, va actuar de manera ràpida i efectiva, aconseguint estabilitzar al jugador. Gràcies a la intervenció immediata dels professionals sanitaris i cossos de seguretat presents, Amaobi va poder rebre el tractament necessari just a temps.
Després de diversos mesos de recuperació, el jugador ha començat ara a reprendre la seua vida normal. En reconeixement a la destacada labor dels metges i infermers de Affidea Clínica Tecma, se'ls va atorgar un premi divendres passat en una cerimònia celebrada en el mateix camp de futbol.
Este reconeixement subratlla el missatge important que fer esport no sempre significa salut assegurada. Sens dubte, és fonamental realitzar controls mèdics regulars per a previndre i tractar de manera efectiva les possibles patologies cardíaques. La vigilància mèdica és essencial per a garantir que la pràctica esportiva siga segura i beneficiosa per a tots els esportistes.
Affidea Clínica Tecma
 


 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic