Premis del IX Certamen Nacional IVASS de Pintura per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual 2019

Lunes, 16 de septiembre de 2019 | e6d.es
• L'alcalde d'Alzira Diego Gómez; el regidor de Cultura Alfred Aranda; la regidora de Polítiques Inclusives, Vivenda i Igualtat Marina Mir i la regidora de Joventut, Cooperació, Modernització i Bon Treball Leticia Piquer han estat acompanyant als assistents

._000695
La Casa de la Cultura d'Alzira ha acollit el lliurament de premis de la IX edició del Certamen Nacional IVASS de Pintura per a persones amb diversitat funcional intel•lectual, al qual s'han presentat al voltant d'un centenar d'obres. El jurat ha concedit, en total, tres accèssits i 23 mencions d'honor. Ángel Bonafé, director general del IVASS, ha traslladat la seua felicitació als premiats i a totes les persones amb diversitat funcional intel•lectual de diferents regions d'Espanya que han presentat els seus treballs artístics al certamen.
L'obra col•lectiva "BODEGÓN", realitzada per persones usuàries de la Residència Les Talaies de La Vila Joiosa, s'ha alçat amb el primer premi; mentre que el segon ha recaigut en "UN CAFENET AMB AMIGUES", realitzada per Ana Mª Elson, del C.O. Mare de Déu del Castell de Cullera, i el tercer premi ha estat per a "EL MEU BARRI", de Mª Carmen Ortiz i Jesús García, del C.O. El Molí d'Onda. Les obres romandran exposades a la Casa de la Cultura d'Alzira des del dilluns, dia 16 de setembre, fins al dia 30 d'aquest mateix mes.
E6D 

._000600
Rustibó  ._000608  The Texas