| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 10/10/2020

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Perquè en Tots Sants no tot són flors

Marbres Sueca t’ofereix la seua experiencia en enllestir fotos, renovar búcaros, pintar figures o respassar inscripcions
 
Multitud de persones avancen la seua cita als cementeris de tots els pobles durant les jornades prèvies a la festivitat de Tots Sants.
Com cada any, han començat les tasques de rehabilitació i posada a punt de figures, búcaros, santuaris, làpides i arranjaments de tot tipo. Adorns i decoracions que fàcilment ens porten a pensar que hem de comprar flors per ofrenar als nostres familiars o cambiar un llum, però posar a punt les representacions dels que han faltat no sols implica renovar flors. Desde Marbres Sueca recordem totes les possibilitats que tenim per restaurar la imatge dels nostres estimats.
Deixar de convertir les flors en protagonistes i vestir més que amb colors amb noves frases, noves artesanies o altres varietats de detalls aptes per a tots els preus. En Marbres Sueca també tenim exposició de làpides amb tot tipo d’estils a la teua disposició. Estem en avinguda del Mar s/n Sueca.
En 
Marbres Sueca fa més de 25 anys que treballem la pedra per transformar-la en objectes quotidians. Pots visitar una exposició permanent de làpides amb dissenys per a tots els gustos i butxaques. Però si el que busques és una làpida personalitzada, tenim un equip de treball que ho passa del llapis a la pedra. Comptem amb il·lustradors i escultors com Carlos Puchades Ferri que donaran forma a la teua idea. Un rostre, un paisatge, un moment de vida..., fes realitat allò que ens recorda als nostres. Marbres Sueca ho fa possible.
En Tots Sants, compta amb nosaltres. Més informació en
www.marbresueca.com. Pregunta'ns sense compromís.
 
Perquè pot ser han desaparegut de la nostra vida, però mai del nostre cor

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic