Paco Salom, alcalde de Carcaixent, visita la nova oficina AirConect a la localitat

Lunes, 9 de noviembre de 2020 | e6d.es
• L'edil celebra l'arribada de l'empresa al municipi de la Ribera Alta liderada pel jove Aarón Medina

._000779
El passat divendres 30 d'octubre, l'alcalde de Carcaixent, Paco Salom, va visitar la nova oficina de l'empresa AirConect que des del passat mes de setembre es va inaugurar en aquest municipi de la Ribera Alta. Així, Carcaixent s'ha sumat també a la llarga llista de pobles als que aquesta companyia jove i consolidada realitza servicis de telefonia i Internet.
El CEO fundador d'AirConect, Aarón Medina, acompanyat d'altres membres de l'equip de l'empresa i seguint totes les mesures sanitàries pel COVID-19, primerament va mostrar a Salom les diferents parts de l'oficina, ubicada al carrer d'Alacant del municipi. L'objectiu d'aquesta oficina és informar, ajudar i explicar qualsevol dubte que tinga el veïnat de Carcaixent.
Tot seguit, passaren a la sala on es troba el centre de processament de dades, una de les zones que més curiositat va generar a l'alcalde. El CEO fundador d'AirConect li va explicar com funciona i com subministren el servei de telefonia i Internet. Medina també va voler traslladar a Salom la càlida acollida que estan rebent per part del veïnat del municipi, el qual ha mostrat una gran confiança . I es que, abans de l'obertura de l'oficina, concretament des de principis del mes d'agost Air Conect ha estat subministrant el seu servei a domicili.
Així mateix, va traslladar a l'alcalde les últimes mesures adoptades per part de la companyia per a garantir el millor servei al veïnat de Carcaixent, en un moment en què gran part d'ells han d'estar a casa per la pandèmia.
La visita va concloure al voltant de les 12 hores després que Medina i Salom mantingueren una conversa i es realitzaren unes fotografies. Salom es va acomiadar de Medina desitjant-li la millor sort de totes i esperant poder organitzar un nou esdeveniment quan la situació sanitària millore.
AirConect