Opinió | Alzira, ciutat amiga de la infància i la violència

Lunes, 14 de julio de 2014 | e6d.es
• S’ha dut a cap una exhibició d'arts marcials i kickboxing al mig de la plaça amb menors contemplant l'espectacle violent

L’Ajuntament d’Alzira governat per el PP, amb la seua alcaldessa Elena Bastidas, ha oferit una exhibició d'arts marcials, mixtes i kickboxing celebrada el 11 de juliol de 2014 a la Plaça Major d'Alzira com un acte amb el recolzament del Ajuntament d'Alzira governat per el PP on es veuen com menors contemplen l'espectacle violent. En qualitat de representants del govern municipal del PP, hi eren els regidors Rafael Fita i Enrique Montalvá.
Aquestos fets no son nous per als ajuntaments del PP, ja a Mislata fa uns anys es va celebrar un combat d’arts mixtes a un recinte tancat propietat del ajuntament on assistiren menors. Aquesta volta, l’espectacle violent ha esdevingut al mig de la plaça, amb el consentiment del govern del PP i sense que les forces del ordre allà presents, Policia Nacional i Local actuaren protegint els drets dels menors. 
Altre punt escandalós és el fet de que Alzira ha esdevingut als darrers anys ciutat amiga de la infància on, almenys en teoria, els drets del menors i la seua protecció en especial al fet de no promulgar la violència. Açò és la seua interpretació de ciutat amiga de la infància. Haurem de conèixer com es pronuncia el tribunal de menors davants d’aquestos fets o tal volta, en un acte de responsabilitat, la alcaldessa presentarà la dimissió?
Grup gestor d'Alzira.cat
Fotos: Hayack