| Ediciˇ n˙m. | Any: 11 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 13/03/2021

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Ofrena virtual, ramells a preus simb˛lics i photocall faller

Esta Ús l'original proposta de Flors X˙quer per homenatjar la festa fallera


La il·lusió de les falles s’ha anat apagant al ritme que onada darrere d’onada, anava empijorant la crisi sanitària. I tant els artistas fallers, com cuiners, músics i floristes han hagut de fer un sobreesforç per no deixar perdre la seua feina. Cuina per emportar, concerts virtuals…les xarxes socials han sigut una de les vies que més han ajudat per reinventar-se i esta és la original proposta que llançava Flors Xúquer Sueca en les seues xarxes socials:
Aci va la nostra proposta per a estes Falles 2021, disponible a partir de dijous 4 de març per a que ningú ens lleve la il·lusió de celebrar, encara que siga virtualment la nostra festa; UNA OFRENA VIRUAL!

Com participar?
1. Vine a pel teu RAM D'OFRENA a Flors Xuquer Sueca, que tindrà un preu simbòlic
2. Fes-te una foto al nostre photocall faller. Nosaltres la pujarem a les xarxes socials per a fer comboi faller i rendir-li homenatge a la Mare de Déu de Sales.
3. El 19 de març portarem una cistella en nom de tots el que participeu. Ens podreu acompanyar virtualment, i en directe.


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic