| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 15 de mayo de 2019

SECCIONES » Noticias comerciales » Més de la meitat de les empreses demanden professionals de cicles
» Educación y formación

Més de la meitat de les empreses demanden professionals de cicles

Coneix la nostra oferta el 16 de maig en la Jornada de Portes Obertes de Xúquer Centre Educatiu

.-000472
El mercat laboral evoluciona i amb ell les noves professions. Les empreses busquen perfils altament capacitats, adaptats a les noves necessitats de la societat. Es tracta de persones amb un elevat nivell d'especialització i una alta inserció professional per les seves habilitats pràctiques. Segons un informe elaborat per les agències Eurofound i Cedefop de la UE, fins a 2030 faran falta més treballadors amb FP que amb estudis universitaris.
De fet, les previsions apunten que els llocs de treball que es crearan al nostre país requeriran fins a un 65% de professionals de cicles formatius. També la fundació Atresmedia i la Fundació Mapfre adverteixen que més del 50% de les ofertes de treball a Europa aniran dirigides a professionals titulats d'FP, és a dir, amb una qualificació intermèdia, enfront del 35% que requerirà, per contra, una titulació universitària.
Conscient d'aquesta nova realitat, Xúquer Centre Educatiu imparteix cicles formatius de grau mitjà i superior per a capacitar al seu alumnat en les competències professionals més demandades en el sector de les noves tecnologies i el turisme actiu, a través de metodologies actives i innovadores.
El centre obrirà les seues portes el pròxim 16 de maig per mostrar al futur alumnat de cicles formatius el seu sistema d'aprenentatge per a proporcionar el nivell de competència i la qualificació professional més adequada a les demandes de les empreses. Amb aquesta metodologia, l'alumnat rep una formació especialitzada i actualitzada en relació a les necessitats de les empreses. A més, la flexibilitat del model permet a les empreses adaptar la formació a les seues necessitats específiques.
L'oferta del centre inclou el Cicle Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM), una titulació que aporta les competències necessàries per a desenvolupar, implantar i mantenir aplicacions informàtiques multiplataforma per a la gestió empresarial i de negoci. Dins de l'àrea de noves tecnologies, també impartirà el Cicle Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web (DAW), estudis que formen en les competències necessàries per a dissenyar, desenvolupar i mantenir aplicacions web. El centre educatiu ja disposa d'una oferta tecnològica consolidada, amb el Cicle de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, una de les àrees professionals amb major volum de negoci en el mercat dedicat a la configuració, administració i reparació de sistemes i xarxes informàtiques.
Xúquer afegeix a aquesta formació el Cicle de Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi natural, una formació per a la pràctica esportiva de persones amants de la naturalesa, han sorgit noves professions que generen la necessitat d'una formació altament especialitzada. Altra de les eixides que aporta el centre d’Alzira és l’FP Bàsica, una eina per millorar les possibilitats d’inserció laboral dels futurs i futures professionals.
Xúquer Centre Educatiu
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir