Moto Club Sueca celebra la 5a Exhibició de Motos Clàssiques en Moviment

Lunes, 26 de junio de 2017 | e6d.es
• 63 pilots, tant veterans com a joves en diverses categories de 50 c.c. a 500 c.c., rodaren per un circuit situat al Polígon “El Teular” amb un traçat de 750 metres
._000462
Este diumenge, el Moto Club Sueca va celebrar la 5a Exhibició de Motos Clàssiques de Competició en Moviment en homenatge a Cessar Gracia Samper, qui es va proclamar campió d'Espanya en 1959 en la cilindrada de 125 c.c.. També va aconseguir tres subcampionats en la mateixa modalitat als anys 1960;1961 i 1964, dos subcampionats estatals de Resistència al 1963 i 1965, i un subcampionat d'Europa en 250 c.c. a més de  participar diverses vegades, en la dècada dels 60, en les carreres que s'organitzaven a Sueca, el circuit de les quals discorria pels carrers Sequial, València, Rd del Borx i del Materal.
Aquesta 5a edició va discórrer en el circuit situat al Polígon “El Teular” amb un traçat de 750 m., participant 63 pilots, tant veterans com a joves en diverses categories de 50 c.c. a 500 c.c., amb dues mànigues per cilindrada. Entre els participants hi havia diversos campions i subcampions d'Espanya i del territori valencià, amb edats compreses entre 18 i 78 anys.
A la meitat de les proves es va fer lliurament al Club Basquet l’Encarnació, a l’equip Prebenjamí, de la nostra ciutat dels trofeus als seus jugadors i entrenador per haver aconseguit el campionat de la Lliga Intermunicipal, fent lliura aquests a l'homenatjat d'un trofeu en record d'aquest dia.
Al final de la jornada, per part de les autoritats municipals presents, Sr. Campillo i Sr. Baldoví i de Cessar Gràcia es va lliurar a tots els participants un trofeu.
Per part del Moto Club Sueca, agraïm a l'Excm. Ajuntament de Sueca, a les empreses locals que han col•laborat, als membres del Moto Club El Perelló i als nostres, pel treball realitzat en l'esdeveniment.
Moto Club Sueca