MACOR, distribu´dor de referŔncia en el mercat de la cerÓmica, cuines, sanitaris, ferreteria, pintura i materials de la construcciˇ

Martes, 21 de febrero de 2023 | e6d.es
• Compten amb 4 magatzems i exposicions a Corbera, Alzira, Cullera i Tavernes de la Valldiga
  
._000723
MACOR és una empresa fundada l'any 1990 que s'ha convertit en distribuïdor de referència en el mercat de la província de València. Està especialitzada en la venda de ceràmica, sanitaris, ferreteria, pintura i materials de la construcció.
Entre les seues especialitats cal destacar el seu departament dedicat a cuines i el seu equipament. En MACOR trobaràs les idees, els elements i l'assessorament adequat que t'ajudaran a crear la cuina dels teus somnis. Compten amb una espectacular exposició de cuines modernes i funcionals i gran un equip de professionals i mitjans per a aconseguir l'ambient pràctic i funcional que necessita cada cuina. Fan projectes en 3D per a poder captar amb el màxim detall com quedarà el treball final.
En la seua àmplia secció de banys posen a la disposició dels seus clients tot tipus de materials, sanitaris i aixeteria, així com diferents combinacions de taulells, colors i textures perquè tries la reforma de bany que més s'adapta al teu projecte.

 


 
En MACOR, la satisfacció del client és el seu objectiu, amb compromís i especialització s'esforcen per aportar solucions completes a les necessitats dels seus clients; ajudant-los a depurar al màxim les seues visions de la llar i fer-les realitat oferint el que necessita a cada moment.
L'equip humà de MACOR és compromés i especialitzat, comparteixen diàriament amb el client els mateixos valors de proximitat i d'exigència en qualitat de servei, esforçant-se constantment en l'assessorament tècnic i decoratiu, tant en grans trajectes com en necessitats singulars i precises en qualsevol tipus d'obra o reforma que muntes el teu bany cuina el teu sòl no és fàcil per això és millor s'encarreguen de tot amb el seu servei de muntatge estalviaràs temps i esforç.
Amb el servei de transports et porten la teua compra on tu desitges. T'ofereixen tot tipus de facilitats per a finançar les teues compres.
Porta la teua idea i en MACOR t'assessoraran i aconsellaran perquè la teua casa siga com sempre vas imaginar.