L'equip de l’alzireny Carlos Valiente enlluerna a Palma amb la seua última col·lecció de perruqueria 'Otro Punto de Vista'

Miércoles, 17 de mayo de 2023 | e6d.es
• En els premis IHA (International Hairdressing Awards)

._000502
El reconegut equip de Carlos Valiente, líders en perruqueria, s'ha destacat una vegada més en l'escena internacional amb la presentació de la seua última col·lecció, titulada "Un altre Punt de vista". L'esdeveniment va tindre lloc durant els prestigiosos premis IHA (International Hairdressing Awards) a Palma.

Entre els finalistes dels premis IHA, Brian Sanchis, destacat perruquer de Salons Carlos Valiente, va ser l'únic representant espanyol en la categoria de Millor Col·lecció Comercial Masculina Internacional. Encara que no es va emportar el premi, la seua presència en la final demostra el nivell d'excel·lència i creativitat de l'equip de Carlos Valiente.La presentació de la nova col·lecció va deixar als assistents impressionats i molts d'ells es van posar en peus per a ovacionar l'espectacle visual i artístic que es va desplegar sobre l'escenari. "Un altre Punt de vista" és una col·lecció que desafia els límits de la perruqueria convencional, presentant noves perspectives i tècniques innovadores que mostren el domini absolut de l'equip en el seu camp.

El reconeixement internacional que ha obtingut Carlos Valiente i el seu equip ha sigut impulsat en gran manera per la seua distinció com a Perruquer Espanyol de l'Any en els Premis Fígaro en 2022. Aquest prestigiós guardó els ha permés portar el nom de l'equip pel cap alt alt i obrir-se les portes a nivell internacional.

Carlos Valiente, líder i visionari en el món de la perruqueria, ha expressat el seu agraïment pel suport rebut i ha destacat el compromís i la dedicació del seu equip. "Estic orgullós de cadascun dels membres del meu equip, el talent i la passió del qual són el motor que impulsa les nostres creacions. Continuarem treballant per a continuar innovant i portant la perruqueria a nous horitzons", va afirmar Valent.

L'última col·lecció de l'equip de Carlos Valiente, "Un altre Punt de vista", és un testimoniatge viu de la seua habilitat artística i la seua capacitat per a desafiar els límits establits. Amb cada nou projecte, l'equip continua deixant una petjada inesborrable en la indústria de la perruqueria i serveix d'inspiració per a professionals i aficionats de tot el món.

.
Salons Cv