La Regidoria de Joventut d'Almussafes obri el XX Concurs de Targetes Nadalenques

Viernes, 20 de octubre de 2017 | e6d.es
• Els dibuixos podran presentar-se del 23 d'octubre al 3 de novembre en el Centre d'Informació Juvenil

._000464

._000255
Els interessats a participar en el XX Concurs de Targetes Nadalenques organitzat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Almussafes podran presentar els seus dibuixos del 23 d'octubre al 3 de novembre en el Centre d'Informació Juvenil. Per a celebrar el vint aniversari del concurs, el consistori està preparant una exposició retrospectiva que arreplegarà les obres guanyadores en les diferents categories i que podrà visitar-se en la sala d'exposicions del Centre Cultural del 15 de desembre al 5 de gener.
El Concurs de Targetes Nadalenques organitzat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Almussafes compleix aquest 2017 el seu vintè aniversari, per la qual cosa el consistori preveu que aquesta edició compte amb una important novetat. Per primera vegada, s'exposaran públicament en una mostra retrospectiva tots els dibuixos guanyadors fins al moment en totes les categories. Aquesta exposició, que inclourà els treballs seleccionats en la nova convocatòria, s'obrirà als ciutadans el pròxim divendres 15 de desembre i romandrà oberta fins al pròxim divendres 5 de gener de 2018 en la sala d'exposicions del Centre Cultural.
No obstant açò, aquesta commemoració especial començarà el pròxim dilluns 23 de setembre amb l'obertura del període de presentació de les creacions de la present convocatòria, que romandrà oberta fins al pròxim divendres 3 de novembre. Fins a aqueix dia, i en l'horari habitual d'obertura del Centre d'Informació Juvenil, que és de dilluns a divendres d'11 a 14 hores i de 16.30 a 20 hores, els interessats podran lliurar els seus dibuixos. Com cada any, s'han establit tres categories (infantil juvenil i adulta) i els guanyadors de cadascuna rebran com a premi un lot de material didàctic, el mateix guardó que se sortejarà també entre el conjunt de participants en cadascuna de les modalitats.
“És important que, malgrat el paper que desenvolupa la tecnologia en les nostres vides, no perdem del tot el costum de felicitar als nostres sers estimats a través de la típica targeta, en la qual podem plasmar d'una forma més personalitzada i creativa els nostres millors desitjos per a ells”, destaca la regidora de Joventut, Davinia Calatayud, qui considera que “l'exposició commemorativa que estem preparant és una manera de reconèixer l'esforç dels participants que han fet possible aquesta iniciativa al llarg de les últimes dues dècades”.
Ajuntament d'Almussafes