La Policia Local de Sueca presenta la nova dotaciˇ de l'aula d'educaciˇ viÓria

MiÚrcoles, 5 de diciembre de 2018 | e6d.es
• Deu noves bicicletes de diferents mesures que s'aportaran al parc infantil de trÓnsit per aquells que no disposen d'este vehicle

._000368
La recent estrenada aula d'educació viària de la Policia Local de Sueca, una iniciativa que ha tingut una excel•lent acollida per part dels centres educatius, alumnat, professorat i comunitat educativa al complet, ha inaugurat este primer curs amb una activitat  imparable en els seus primers dos mesos en funcionament. Esta setmana s'ha presentat el nou material que ha incorporat la Policia Local de Sueca al projecte per completar l'experiència.
La dotació, concretament, són deu noves bicicletes de diferents mesures, per adaptar-se a les talles de totes les xiquetes i xiquets, que s'aportaran al parc infantil de trànsit per  aquells que no disposen d'este vehicle.
El regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Giménez, ha explicat que l'objectiu és, a poc a poc, anar implementant i invertint en el projecte, de tal manera que puguen extrapolar l'aprenentatge de l'aula al carrer i programar sessions a l'exterior, en el moment que es dispose de material per a tots els participants.
A més a més, Giménez ha explicat que s'ha sumat al projecte la col•laboració de col•lectius locals com ara l'Escola Ciclista de Sueca. El club participa en diferents sessions programades amb els centres educatius de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes per fomentar l'ús de la bicicleta en els desplaçaments quotidians i convidar a l'alumnat a practicar l'esport del ciclisme en qualsevol de les modalitats.
Un dels seus monitors acompanya l'alumnat en les sessions per explicar-los, entre d'altres coses, les parts d'una bicicleta de competició i descobrir-los els avantatges d'esta pràctica, així com tots beneficis que representa optar per la bicicleta per als desplaçaments urbans.
El titular de l'àrea ha agraït la implicació i la participació del clubs locals en este nou projecte, referent per a altres localitats com ara Cullera. La Policia Local del municipi veí   s'ha interessat pel desenvolupament de la iniciativa i agents de Sueca i Cullera han iniciat ja el contacte per tal d'exportar esta acció lúdico-educativa.
Ajuntament de Sueca