| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 29/07/2022

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

La Clínica Tecma estrena a l'agost una nova gamma antiedat d'estètica per a prevenir l'envelliment

El tractament Age Element, amb un preu de 59 euros en cabina d'estètica, il·lumina i regenera la bellesa de la pell


._000086
La Clínica Tecma estrenarà a l'agost una nova gamma antiedat age element amb un preu de llançament en cabina d'estètica de 59 euros. Aquest tractament és una solució basada en la ciència epigenètica que aconsegueix revertir les conseqüències d'aquests marcadors genètics per a contrarestar els signes d'envelliment i potenciar la bellesa en cada etapa de la vida.
Es tracta de productes i fórmules combinables que aconsegueixen una acció sinèrgica i complementària. A més permeten tractar la preocupació principal i prevenir o millorar altres preocupacions de l'envelliment.
Tal com especifiquen els professionals d'estètica de la Clínica Tecma, l'entorn, els hàbits de vida i les emocions determinen el 80% de l'envelliment de la pell. Aquests factors poden activar marcadors específics que redueixen la possibilitat que certs gens s'expressen.

Què és l'epigenètica?
La idea és intentar introduir en la pell, a través dels tractaments cosmètics totes aqueixes substàncies químiques que componen el *EPIgenoma i que ajuden els gens a continuar expressant-se de manera que la pell es mantinga jove durant més temps.

Les tres gammes
La gamma ANTIAGING BRIGHTENING SOLUTIONS proporciona un cutis revitalitzat i lluminós. Atenua els signes de fatiga, línies d'expressió i el to apagat, potenciant la hidratació de la pell. La seua excepcional acció antioxidant és capaç de neutralitzar eficaçment l'impacte negatiu dels radicals lliures que acceleren l'aparició dels signes de l'edat.
La gamma ANTIAGING FIRMING SOLUTIONS és el primer lífting cosmètic inspirat en els procediments mèdic-estètics més avançats, amb innovadors principis actius. Realitza una doble acció reestructurant, potenciant la síntesi d'elements estructurals des de l'origen, i aportant un efecte tensor immediat que revela una pell més ferma, uns trets més llisos i un rostre definit.
La gamma ANTIAGING ANTI-WRINKLE SOLUTIONS, redueix l'aparença d'arrugues i línies d'expressió. És un nou concepte cosmètic que proporciona una acció regeneradora i *retexturizante per a assegurar una pell més densa, amb major volum i major uniformitat en el relleu cutani.
Des de la clínica també t’oferim una gamma domiciliària del tractament de Mesoestetic. Informa't dels preus o demana cita a través de WhatsApp al 682 833 780.
 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic