| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 14/10/2018

SECCIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Esdeveniments gastronòmics

Ja està ací el XI Concurs de Putxero Valencià i Postres de Kaki

Dilluns dia 15 d’octubre, 20 restauradors valencians competiran a l’Alcúdia per fer el millor Putxero Valencià i les millors postres amb els Kakis de la Ribera del Xúquer

._000572
El concurs, que va començar fa ara 10 anys, està organitzat per l’Assocació Fira Gastronòmica, amb la col•laboració de la DO Kaki de la Ribera, la Diputació de València, Murviedro, Cervezas San Miguel, la Caixa Rural i l’Ajuntament de l’Alcúdia.
Des de primera hora del matí, tots ells estaran baix les pèrgoles del jardí dels Salons Siglo XXI de l’Alcúdia, deixant coure a foc lent els seus putxeros. A les 11 del matí es constituirà el Jurat, format per restauradors com ara Emiliano García, propietari de la històrica bodega Casa Montaña, que exerceix de president; el mestre arrosser Juan Carlos Galbis, Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia, Pilar Lozano, propietària del restaurant La Riuà; Carmen Pallarés, organitzadora del Concurs d’Arròs de Tavernes de la Valldigna, Xavi Castillo, que ha organitzat durant molts anys el concurs internacional de paelles de Sueca.  També estaran els guanyadors de l’any passat, Beatriz i Leo, del restaurant La Visteta de Barx i L’alcalde de l’Alcúdia,  Andreu Salom.

Els restaurants participants d’enguany són:
CASA GRANERO i CHAPARRAL, de Serra; EL RACÓ, de Meliana; GAMBRINUS, de Siete Aguas; JUAN VEINTITRÉS, de Benifaió; L’ALBEREDA i RONG HUA de València; L’ALFÀBEGA, d’Alginet; LA GRANJA, LLOPIS i LA FI DE LA FAM de Sueca; LA MAR SALÀ, de Cullera; MIGUEL I JUANI, de l’Alcúdia; NAZARET, de la Platja de Puçol; PICANTERRA, de Cullera; TABICK, de Llombai, EMI, d’Orxeta; LA SEU i HOTEL LES ROTES, de Dénia i AVENIDA 2.0, de Massamagrell.
Tots ells presentaran, en tres torns que se sortegen a primera hora del matí, primer l’arròs fet amb el brou del putxero  i les safates de carn i verdura i, en acabar tots i en el mateix ordre, passaran els postres de kaki.
Des de la IX edició, els restauradors que s’han inscrit al concurs han d’aportar la  recepta de les postres que elaboren, que arreplegarà la DO del Kaki per a editar una publicació,  amb la idea de posar a l’abast de tothom les possibilitats que té el persimon de la Ribera per a fer delicioses postres.
Assocació Fira Gastronòmica



 
OFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA
 
                
._000006
 
                
 
              
 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.