| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 11/09/2023

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Glassdrive a Alzira i la comarca, els experts en la reparaciˇ de les llunes del seu autom˛bil

Reparem o substitu´m els cristalls del seu cotxe; ens ocupem de tot. Ens desplacem al seu domicili


._000647
Alguna de le llunes del seu autom˛bil ha sofrit un impacte o xicoteta fissura? En Glassdriveáreparemáiásubstitu´mátots els cristalls de l'autom˛bil, siga com siga la marca. Ens ocuparem de tot, incl˛s de la tramitaciˇ amb el seu segur.
á
Reparaciˇ de llunes de l'autom˛bil a domicili
La majoria de les vegades, la reparaciˇ de les llunes de l'autom˛bil Ús rÓpida i neta. L'arreglo nomÚs porta entre 20 i 30 minuts. Amb el nostre servici de reparaciˇ m˛bil, podem portar endavant la reparaciˇ dels cristalls de l'autom˛bil en sa casa o en el seu treball.
Si el parabrises del seu cotxe ha sofrit algun dany. deixe queáels nostres instalĚladors professionals examinen. Podran ajudar-lo a determinar si Ús necessari reparar o substituir. SolĚlicitar cita Ús molt senzill: faša clicáacÝáde seguido arreglarem los danys de la lluna del seu autom˛bil!
á
Reparaciˇ o substituciˇ de les llunes de l'autom˛bil?

A vegades, no Ús possible reparar la lluna de l'autom˛bil i Ús necessari substituir-la. La seguretat sempre Ús el primer.
En Glassdrive reparar Ús sempre la primera opciˇ per a poder estalviar-li temps. Si disposa de segur, tant la reparaciˇ com la substituciˇ Ús gratu´ta la major part de les vegades. Normalment el servei de llunes no afecta a la bonificaciˇ de la p˛lissa.


Substituciˇ de llunes de l'autom˛bil
Quan una de les llunes del seu autom˛bil ha patit un impacte o tÚ una clivella, Ús possible que el cristall estiga massa danyat per a reparar-lo i siga necessari substituir-lo. En Glassdrive sempre intentem reparar com a primera opciˇ, per˛ si la substituciˇ d'alguna de les llunes de l'autom˛bil Ús necessÓria, garantim que ho farem amb peces de recanvi originals.
á
Per quŔ Ús important substituir les llunes de l'autom˛bil?

Quan un xicotet impacte en el parabrisa es converteix en una clivella, el seu autom˛bil no sols no passarÓ la inspecciˇ tŔcnica (ITV), sinˇ que posarÓ als seus acompanyants i a vostÚ mateix en perill. La seguretat sempre Ús el primer.
Els parabrises sˇn responsables de fins al 34% de la rigidesa torsional d'un autom˛bil. Un parabrisa trencat afebleix el xassÝs i pot modificar la dinÓmica de l'autom˛bil. El canvi de llunes de l'autom˛bil Ús una forma rÓpida de tornar a conduir amb seguretat.
NomÚs peces de recanvi originals
En Glassdrive nomÚs utilitzem peces de recanvi originals fabricades conforme als criteris dels fabricants de l'equip original (OEM) per a la substituciˇ de llunes d'autom˛bil. D'aqueixa manera, podem retornar qualsevol autom˛bil al seu estat original.
Glassdrive Ús el seu prove´dor per a tota mena de serveis relacionats amb les llunes. Des de fa 17 anys som el primer taller en muntatge de llunes en vehicles a Alzira.

á

Oferim servicis
Accesibles
RÓpids i nets
Professionales
Peces deá de repost originals
Garantia de productes


á

á
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic