Entrevista a Moisés Simón, director tècnic d'Audioactiva, un centre amb més de 25 anys d'experiència en el sector de la audiologia

Viernes, 25 de noviembre de 2022 | e6d.es
• "Des de les nostres clíniques, una d'elles a Alzira, realitzem l'avaluació de la pèrdua auditiva i l'adaptació de les solucions amb un protocol de seguiment i control personalitzat de cada cas"

._000798
Audioactiva és un centre auditiu amb una gran trajectòria a la seua esquena. Una clínica d'audiologia integral formada amb personal titulat com a Tècnics Superiors en Audiologia Protètica i Tècnics Especialistes en Electrònica Industrial, amb més de 25 anys d'experiència en el sector de l'audiologia a València.

Amb Moisés Simón Civera, director tècnic d’Audioactiva, coneixem tant les particularitats de confiar en ells com a saber detectar què necessitem una urgent revisió per problemes auditius.

En Audioactiva realitzem des de l'avaluació de la pèrdua auditiva i l'adaptació de les solucions auditives amb un protocol de seguiment i control personalitzat de cada cas, passant per proves de control i avaluació de l'eficàcia de l'adaptació garantida.Reparació d'audiòfons
Si té un audiòfon que no està funcionant correctament o necessita reparació, no el tire al fem o el reemplace. En el nostre centre tenim un laboratori de reparació podem reparar-lo en tan sols 1 hora! Estalvie temps i diners.
Treballem amb tots models d'audiòfons i amb totes les marques.
Realitzem una revisió mèdica completa per a verificar el seu correcte funcionament.L'assessorem perquè tinga la millor solució amb peces noves i de qualitat.

5 ANYS DE SERVEI I D'ASSISTÈNCIA

Després de comprar un audiòfon li oferim a més de la garantia habitual del fabricador, fins a 5 anys de garantia i servei.
Durant aquest període l'ajudem sense cap cost. Si és necessari ens desplacem a la seua casa!
Revisem la seua audició i la qualitat de funcionament dels seus audiòfons gratuïtament.

Fabricació de motles
En Audioactiva fabriquem els motles a mesura. El cos humà no para de canviar. Entre altres variacions, amb el pas del temps les orelles van augmentant la seua grandària, per la qual cosa és necessari readaptar els nostres audiòfons a les seues noves dimensions.

Els seus avantatges:
Totalment adaptats a les seues oïdes.
Diferents motles i models: el convencional, el tancat, el conegut com a esquelet o el canal.
Per a totes l'edats.
Realitzem una revisió mèdica completa per a verificar el seu correcte funcionament.
L'assessorem perquè tinga la millor solució.

Audioactiva no pretén vendre audiòfons sense més, sinó aquells que realment ajuden a l'usuari, que els servisca per a solucionar els seus problemes d'audició. Fins i tot fins compten amb models d'última generació que funcionen amb tecnologia Bluetooth, de tal manera que fins poden traslladar el so del mòbil directament a cau d'orella, perquè no hi haja cap distorsió pel camí. Demane la seua cita ací