| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 08/12/2018

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

En la Clínica Veterinària Quatre Potes també estem en Nadal

I, com cada any, ho celebrem amb el concurs de fotos de Nadal


En la Clínica Veterinària Quatre Potes comença un dels concurs més divertits de l’any: el concurs de fotos de Nadal.Aquest concurs començará el 3 de desembre i finalitzará el 28 del mateix mes. Per a participar, sols teniu que enviar-nos una foto nadalenca de la vostra mascota a través del Facebook de la clínica mitlançant un missatge privat.
Les fotos anirempublicant-les a un álbum per al concurs i les tres que més quantitat de “m’agrada” aconseguisquen serán les guanyadores de les tres caixes de Nadal amb productes per a la vostra mascota.
A més, la foto guanyadora del primer premi, será publicada en aquest periòdic durant el mes de gener. Ja podeu anar preparant les vostres càmeres i posant ben guapos als vostres amics de quatre potes.
Podreu aconseguir una d’aquestes caixes amb regals que ,de segur, a la vostra mascota li fará moltail.lusió obtindre. Animeu-se  a participar!
 
La Clínica Veterinària Quatre Potes vos desitja unes bones festes!
Eloisa Nadal Oller
Llicenciada en Veterinària
Clínica Veterinària Quatre Potes 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic