| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 02/11/2022

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Els problemes d'audiciˇ, un sÝmptoma que ha de detectar-se a temps

La pŔrdua de l'audiciˇ sol comenšar entre els 45 i els 50 anys


._000798
Les persones solen reaccionar massa tard davant la pèrdua d'audició. Això es deu al fet que la pèrdua d'audició sol transcórrer quasi sense que ho notem, al llarg de molts anys.

La pèrdua d'audició no és un problema de l'edat
La pèrdua de l'audició sol començar entre els 45 i els 50 anys, esdeveniments com un trauma acústic, causes genètiques o pèrdues sobtades i repetides de l'audició poden avançar encara més la seua aparició.
D'acord amb l'Organització Mundial de la Salut (OMS), en el grup de persones entre 60 i 69 anys, un de cada cinc pateix una alteració auditiva. En el cas de les persones entre 70 i 79 anys, són el 42%, mentre que en el de les de més de 80 són quasi tres quarts (71,5%) els afectats.
Per això, en Centre Auditiu Audioactiva recomanem a les persones de major edat anar a temps a l'otorrinolaringòleg i realitzar-se revisions auditives periòdiques. Si el resultat no és bo, pot ser que es recomane al pacient l'ús d'un audiòfon per a compensar aquesta disminució.

La pèrdua auditiva pot tindre conseqüències serioses
Si no s'aborda el problema auditiu durant molt de temps, això pot tindre conseqüències desagradables, que van molt més allà dels problemes de comunicació. Escoltar malament pot causar problemes físics, com un major risc de caigudes, i també trastorns psicològics i mentals. Quan un pateix una deficiència auditiva, els senyals acústics entrants ja no coincideixen amb el que el cervell ha emmagatzemat en la memòria a llarg termini.

Si nota dificultats a l'hora d'escoltar o detecta que algun familiar no escolta bé, no dubte a visitar el seu Centre Auditiu Audioactiva, on trobarà als millors professionals preparats per a donar-li el millor assessorament i acompanyament. En el nostre equip ens preocupem per la salut auditiva i oferim serveis com a revisions auditives completament gratuïtes perquè puga assegurar-se que tot marxa bé.

Demana Cita per a la teua Revisió Gratis ací https://bit.ly/3giitytPoden visitar-nos en Avinguda Sants Patrons, 4
Telefona'ns al 960 419 517
Escriu-nos per Whatsapp al
622 153 451
O demana cita a través de la nostra Pàgina Web

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic