Els menuts de Catadau han participat recentment de les activitats del Dia de la Infŕncia

Sábado, 13 de agosto de 2022 | e6d.es
• Taller del Fanal, VII Carrera Catadau Corre i espectacle d’humor

._000872
Catadau ha celebrat recentment el Dia de la Infància, en la qual els xiquets i xiquetes de la localitat van gaudir de diverses activitats com a castells inflables aquàtics, una carrera i el taller del “Fanal”’.
A més, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Catadau en col·laboració amb el Club Esportiu La Porte Fresca va celebrar la VII Carrera Catadau Corre en la que van participar els xiquets i xiquetes de la localitat. L'alcalde de Catadau, Manuel Bono Donat, i els regidors d'Esports i Festes, Salvador Gil Lucas i Héctor Roig Roig, respectivament, van entregar els trofeus de les diferents categories. També el més menuts van poder mostrar les seues habilitats en el Taller del “Fanalet” i la posterior cercavila, en el qual la infància de la localitat va recórrer els carrers del municipi, acompanyada per la “Colla de Dolçainers i Tabaleters La Xamosia”.
L’humor també va tindre un lloc destacat amb el monòleg de l'humorista Miki Dkai i el seu espectacle “Des de Cadis amb humor” en la plaça Santa Bàrbara.
Ajuntament de Catadau
 

._000700

._000733