El popular ilˇlusionista Alfonso JR, vencedor en el concurs de mŕgia d'Almussafes

Jueves, 8 de junio de 2017 | e6d.es
• Els prestidigitadors Luis La Font i Ati obtenen la segona i la tercera posició, respectivament, en el certamen celebrat ahir

._000456
La sala multiusos del Centre Cultural d'Almussafes va acollir, ahir dimecres de 20 a 22 hores, una competició de màgia en què van participar sis coneguts il•lusionistes, “Viu la màgia a l'estiu”. El jove mag valencià Alfonso JR es va proclamar campió del certamen i va conquistar al jurat amb les seues sorprenents habilitats. D'altra banda, els reconeguts prestidigitadors Luis La Font i Ati van aconseguir el segon i el tercer lloc, imposant-se així a la resta dels seus rivals.
Els premis establits per als tres primers finalistes, que van sorprendre els assistents amb els seus fascinants números en les modalitats de màgia de prop i màgia general de saló, van consistir en un taló de 300, 200 i 100 euros, respectivament, que podran canviar per articles màgics en establiments especialitzats.
El certamen d'Almussafes s'emmarca en l'agenda anual d'activitats que organitza l'Associació Valenciana d'Il•lusionisme (AVI), promotora de l'il•lustre congrés internacional de màgia “Almussafes Màgic” que reunix a centenars de professionals i nous talents any rere any en la població.
Ajuntament d'Almussafefs