| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 10/10/2019

SECCIONS » Carcaixent » Gastronomia

El pizzer de Carcaixent Xavi Bo guanya el V Campionat d'Espanya, en la categoria de Pizza Presentació

Amb una creació de crema de bolets, formatges straciatella affumicata i pecorino, llonganissa blanquet i confitura de boletus

._000606 

._000640
Doblet valencià en el V Campionat d'Espanya de Pizza per Passió, un dels esdeveniments més importants del sector al nostre país. Els pizzers Xavi Bo (que obrirà l'establiment Capisci a la fi d'aquest mes a Carcaixent) i Marco Bianchi (del Grup Il Cortile) aconsegueixen la 1a i 3a posició respectivament, en aquesta competició celebrada a Granada en la qual han participat els millors 60 pizzers professionals de l'àmbit nacional i internacional.
En la categoria de ‘Pizza Presentació’, les propostes dels cuiners valencians de Capisci i Il Cortile han captivat a un jurat compost pels millors pizzaiolos internacionals, com Silvestri Federico, Campió del Món en 2018.
Reconeguts distribuïdors de productes d'alimentació italiana i representants de la Universita’ della Pizza Italiana nel Pelat (UPIM), organitzadora del Campionat, també han format part del jurat.
Xavi Bo, de Capisci, natural de Carcaixent i expizzaiolo del restaurant Il Cortile ha aconseguit conquistar el més alt del podi amb una creació gurmet de crema de bolets, formatges straciatella affumicata i pecorino, embotit blanquet i confitura de boletus.
E6D


OFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


        

        
._000006
      
 
              
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 1Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.