El Partit Popular de Carlet denuncia la parÓlisi en les subvencions a aut˛noms i emprenedors

Viernes, 16 de junio de 2017 | e6d.es
• 'Esta deixadesa no Ús deu en ningun cas al volum de treball de lĺequip de govern, sinˇ a la falta de sensibilitat'

._000006
L’equip de Govern de Compromís-PSOE no publicita les bases per a la concessió de subvencions municipals de recolzament a emprenedors i autònoms, així com les bases per a subvencions per a una nova activitat econòmica, quasi dos mesos després de la seua aprovació en Junta de Govern el passat 25 d’abril.
A l’equip de govern de la senyora Ortega poc li importen els autònoms i els emprenedors. Bona prova d’esta afirmació és la deixadesa que ha manifestat al no publicar les bases per a la concessió de subvencions per a estos. El tema és molt greu, més quan si no se publiciten estes bases al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, així com a la pàgina web del Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions, no es poden fer efectives i els interessats no poden demanar-les, ja que ha de transcórrer quinze dies entre l’exposició pública i el termini per a sol•licitar-les.
Esta deixadesa no és deu en ningun cas al volum de treball de l’equip de govern, sinó a la falta de sensibilitat amb els autònoms i les persones que obrin un nou negoci a la nostra localitat, i que en el seu treball i dedicació diari ajuden a la economia de la nostra localitat. Bona prova d’açò és que durant estos quasi dos mesos, sí que han tingut temps de publicitar les ajudes per a material escolar o les beques per a estudiants durant l’estiu. Si no han publicat les bases per a autònoms i emprenedors és deu única i exclusivament a la falta de una programació del treball adequada per part de l’equip de govern. Estes ajudes tenen com a finalitat augmentar i fomentar l’ocupació a la nostra localitat, però es veu que estes no són les prioritats que té Ortega i el seu equip.
Altra vegada es posa de manifest la falta de dedicació i treball de l’actual equip de govern, esta vegada materialitzat en la paràlisi de les subvencions i ajudes a un col•lectiu tan important i delicat com són els autònoms i emprenedors. Estes línies municipals d’ajudes van ser instaurades per l’anterior equip de govern del Partit Popular i per eixe motiu, sumat a la gravetat dels fets demanem que “es publicite immediatament estes bases per a la concessió d’ajudes a emprenedors i autònoms per a que les persones interessades puguen demanar-les el més prompte possible”, ha manifestat la portaveu dels Populars a l’Ajuntament de Carlet, Laura Sáez Martínez. Així mateix ha demanat a la senyora Ortega que “depure responsabilitats entre el seu equip de govern i demane disculpes públicament per una errada més”, que es suma al ja dilatat llistat d’errors, paràlisis i equivocacions d’un equip de govern que no gestiona ni vol gestionar correctament l’Ajuntament de la nostra ciutat.
Partit Popular Carlet