El Col·legi María Inmaculada de Carcaixent guanya el premi al vídeo del ‘Dia de l'Esport’ de la Fundació Trinidad Alfonso

Sábado, 15 de mayo de 2021 | e6d.es
• “Estem orgullosos en dir que hem sigut guanyadors, no tant pel premi obtingut, sinó per poder transmetre un missatge d'esperança en un moment com l'actual”

._000626
El Dia de l’Esport és una iniciativa dirigida als centres educatius que busca promoure l'activitat física entre el seu alumnat. Per això promou la celebració d'una jornada esportiva organitzada pels centres commemorant el Dia Internacional de l'Activitat Física (6 d'abril).
La Fundació Trinidad Alfonso i la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Educació i Esports de Generalitat, han impulsat per sisé any consecutiu la iniciativa del Dia de l’Esport i han unit les seues forces perquè els xiquets, xiquetes i joves valencians participaren al màxim d'aquesta jornada tan especial. Ho han fet, a més, aconseguint una xifra rècord quant al nombre de centres i al de l'alumnat que ha acabat sumant-se. En total han sigut 762 els centres educatius que s'han inscrit, per la qual cosa han sigut més de 250.000 els xiquets, xiquetes i joves s'han sumat a aquesta iniciativa. El centre educatiu María Inmaculada de Carcaixent ha resultat guanydaor, junt a altres cinc centres de la Comunitat Valenciana.
“Fa només un mes iniciàvem un projecte de centre amb motiu del dia de l'esport: "United by Emotion"(You were born to be real, not to be perfect). Era per a nosaltres una oportunitat per a impulsar els valors que l'Olimpisme, i en concret l'esport, aporten en l'educació del nostre alumnat. Amistat, respecte i excel·lència com a superació personal eren la clau de la nostra proposta. Compartir amb la comunitat educativa la nostra jornada olímpica ens omplia d'alegria i enfortia aquesta iniciativa. Estem orgullosos en dir que hem sigut guanyadors, no tant pel premi obtingut, sinó per poder transmetre un missatge d'esperança en un moment com l'actual. Sempre ens han dit que davant un problema cal trobar una solució. Conviure amb el COVID-19 no pot apagar les nostres il·lusions. L'esport ens permet aprendre i gaudir, malgrat tot. ”, han manifestat des del centre carcaixentí.
E6D 

._000570

._000779