| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 16/10/2023

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Quina Ús la teua ximenera somiada?

En 'Chimeneas Santaeulalia' som fabricadores de models exclusius a la seua mesura i a les necessitats de la seua llar

.
._000049

'Chimeneas Santaeulalia' és una empresa líder com a dissenyadora i fabricants de ximeneres, que compta amb una dilatada experiència en el camp de ximeneres de llenya i bioetanol, estufes, fumistería, etc.
Hui dia 'Chimeneas Santaeulalia', amb una trajectòria de més de 40 anys, li ofereix solucions encaminades a posar les seues idees en pràctica. A més, en l'enorme ventall de models de què disposem, podrà trobar des de la ximenera més clàssica a l'últim model dissenyat pel nostre equip de professionals. En 'Chimeneas Santaeulalia' som fabricants de models exclusius a la seua mesura i a les necessitats de la seua llar. D'aquesta manera, podem dur a terme la seua ximenera somiada, de no trobar-la entre el nostre ampli catàleg de productes. El nostre personal s'encarregarà de materialitzar la seua idea, realitzant un pressupost sense compromís per part seua.
Recorde… en 
'Chimeneas Santaeulalia' estem al seu servei per a poder atendre-li amb un servei de fabricants i post-venda o resoldre qualsevol incidència, gestionar comandes, instal·lacions, etc.

Chimeneas Santaeulalia

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic