Construccions Eliseo Pla de Castelló, en la Ribera Alta, executarà la construcció de 80 vivendes a la capital de la Plana

Jueves, 7 de julio de 2022 | e6d.es
• Els habitatges tindran una superfície de 100 m² i costaran al voltant de 200.000 euros

._000410
Construccions Eliseo Pla, amb seu a la localitat de Castelló, en la Ribera Alta, és l'empresa encarregada de l'execució del projecte residencial que impulsa l'empresa upProject a Castelló, en una parcel·la d'uns 8.000 metres quadrats, concretament a la zona coneguda com Sensal, en la capital de la Plana.
Amb una inversió de 17 milions d'euros se van a construir 80 habitatges composats de dos blocs amb 40 vivendes que comptaran amb piscina,  pista de pàdel, zona enjardinada i una àmplia àrea de jocs. A més de loft en planta baixa de tres i quatre dormitoris amb extenses terrasses, també hi hauran habitatges amb el mateix nombre d'habitacions, així com àtics i semiàtics.
Els pisos tindran una superfície mitjana de100 m², a més de garatge propi i traster, i el seu preu estarà al voltant dels 200.000 euros.
La participació de Construccions Eliseo Pla en el nou projecte de l'empresa murciana upProject és una garantia en la capital de la Plana. En esta mateixa ciutat ja han edificat les instal·lacions de Family Cash en la Gran Via, amb una inversió d'11 milions, així com la construcció d'un Consum en l'avinguda Germans Bou.