Clínica Tecma Alzira ofereix diversos tractaments d'osteopatia

Sábado, 23 de julio de 2022 | e6d.es
• Amb resultats més efectius i duradors


._000086
 
L’osteopatia és una teràpia manual en la qual busca una millora integral. Valorant globalment al pacient, interrelacionant tots els sistemes del cos. El tractament és manual, requereix d'una inspecció completa de la postura anàlisi i interpretació de patologia i test de medicina. A través de l'actuació en l'àmbit de l'osteopatia estructural, visceral i cranial, s'aconsegueixen resultats més efectius i duradors. Existeixen infinitat de tècniques, des de manipulacions vertebrals amb impulsos de ràpida velocitat a tècniques extremadament sensibles amb rang de moviment mínim.
L'osteòpata, pot tractar problemes des dels 0 anys, fins sense límit d'edat.

Osteopatia Estructural
Sempre des d'un punt de vista global. L'osteopatia estructural, s'encarrega de la correcció i recuperació de la mobilitat de les articulacions. Analitzant el seu origen des de la postura i la seua interrelació amb altres estructures.
Donant resultats fabulosos en tota la patologia muscular, tendinosa, articular i estructures nervioses.
Malalties: cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, hèrnies i protusions discals, cefalees, tendinitis, artrosis, meningopaties, esquinços aguts i crònics…

Osteopatia Visceral
L'enfocament visceral, cerca la millora de la mobilitat i bon funcionament de la pròpia víscera i la seua relació amb altres òrgans però també amb les seues connexions amb el sistema muscular i postural.
Restablir la seua funció amb tècniques manuals sense dolor. Estructures com ara l'estómac, pulmons, fetge, renyons, sistema uro-ginecològic…
Malalties: digestions lentes, reflux, restrenyiment, congestió venosa, dolors menstruals, dolor amb relació visceral, ansietat…

Osteopatia Cranial
S'encarrega de valorar estructures cranials en relació amb els nervis cranials. En relació amb els sentits, masticació. Deglució, sistema hormonal, sistema digestiu i circulació del cap.
Les tècniques cranials, són de gran interés en nounats i beus amb alteracions de forma i funció.
Aplicació per a: cefalees i migranyes, vertígens i marejos, acúfens (brunzits i xiulets), problemes digestius, alteracions visuals i postura.