Cartes al director | Podrà arribar el Passeig Mare Nostrum fins al Mareny Blau de Sueca?

Miércoles, 29 de agosto de 2018 | e6d.es
• Pensem que és una llàstima no estar amb les mateixes condicions el Mareny de Barraquetes, platja del Rei, Dramis, Vega de Mar i Mareny Blau

._000300

._000351
Cal felicitar les persones que van fer possible la construcció del passeig marítim Mare Nostrum que uneix les Palmeres i El Perelló. Ben cert és que no degué ser gens fàcil coordinar les obres per a respectar les normes i els drets dels propietaris, però el que no pot negar ningú és el gran èxit aconseguit.
Tots els dies, des de bon matí, es pot veure una desfilada de samarretes de diferents colors i diferents models, ja què són moltes les persones que utilitzen el passeig per a practicar algun tipus d’esport, caminar, córrer o simplement passejar. El passeig és un lloc molt concorregut on fàcilment es pot anar a peu des de les Palmeres al Perelló o als diferents llocs de la Llastra, fent molt fàcil el desplaçament per tindre una bona comunicació.
Pensem que és una llàstima no estar amb les mateixes condicions el Mareny de Barraquetes, platja del Rei, Dramis, Vega de Mar i Mareny Blau. Per què no pot estar tot comunicat per a fer senderisme, caminar, córrer o passejar?. Per què no pot seguir el Mare Nostrum per la costa de tot el terme de Sueca, el Mareny i el Perelló?. La resposta tots la sabem: ...és que la llei de costes..., és que el Parc Natural de l’Albufera..., és que els ecologistes...Per què la resposta no és fer un PASSEIG ECOLÒGIC, però ben fet, respectant el cordó dunar?. Serà complicat, però tot és possible fent les negociacions pertinents.
Sabem el gran esforç que es fa des dels ajuntaments per a tindre unes platges ben netes amb l’objectiu de donar una bona imatge de la costa de Sueca, el Mareny i El Perelló, i així fomentar el turisme. Durant l’estiu es repeteix molt aquesta frase entre el veïnat: “Veges, per què no pot estar tot comunicat?, per què ací no és pot fer un passeig marítim?”. Ara finalitza l’estiu i diuen que “els somnis es fan realitat”. Esperem que algun dia el PASSEIG MARE NOSTRUM arribe fins al final i siga una realitat.
Veïnat de la platja del Rei