Carlos Valiente, nominat a Perruquer Espanyol de l'Any per cinquena vegada en la seua carrera

Martes, 9 de agosto de 2022 | e6d.es
• Salons Carlos Valiente, es converteix en una de les firmes més nominades en 'els Goya de la perruqueria espanyola', els Premis Figaro

._000502
Un any més Salons Carlos Valiente, firma valenciana de perruqueria situada en les localitats d'Alzira ,Algemesí i Carcaixent torna a estar nominada en els premis més importants d'Espanya, els Premis Fígaro.
L'equip de Salones CV ha aconseguit un total de 3 nominacions i torna a estar en el podi de les signatures més nominades d'Espanya, per tercer any consecutiu.
Amb aquests reconeixements, Salons CV se situa com una de les marques més reconegudes del panorama nacional amb un total de 20 nominacions entre 2012 i 2022, i 5 Premis *Figaro entre els quals destaca el de Perruquer Espanyol de l'Any 2018 per al seu director Carlos Valiente.
Així mateix, Carlos Valiente també ha aconseguit crear, durant aquest temps, una pedrera única de perruquers creatius que després de dos anys consecutius guanyant el premi de Perruquer Revelació (que s'entrega al professional menor de 27 anys amb major projecció d'Espanya) i amb un total de 10 nominacions en aquesta categoria. Enguany tornen a la càrrega amb dues noves nominacions en aquesta mateixa categoria; a càrrec de Sara Piera (Alzira) i Alba Andreu (Algemesí).
El certamen més rellevant de la perruqueria espanyola viu el seu moment dolç d'estabilització en la seua XIII edició, després dels dos anys COVID-19 superats amb escreix, gràcies a la implicació sempre fidel de grans professionals del sector, tant nacionals com internacionals i les seues 136 col·leccions presentades enguany, que l'avalen.
El pròxim 24 d'octubre, en el marc de Saló Look IFEMA MADRID, la catifa roja es desplegarà per a rebre a tots els perruquers creatius del nostre país i de més enllà de les nostres fronteres, així com un gran públic afí al sector, per a gaudir un any més d'una nit màgica que permet donar visibilitat i notorietat a la perruqueria a Espanya, consolidant així una indústria cada vegada més potent i cosmopolita. A més, els Premis es podran seguir en streaming a través de la web del club.

Historial de reconeixements en jove revelació
Lorena Dies - finalista 2014
Bernat Sayol - finalista 2016
Sara Piera - finalista 2018,2019,2020,2021 i 2022.
David Pastor - guanyador 2020
Brian Sanchis - guanyador 2021
Alba Andreu - finalista 2022

Cinquena nominació a Perruquer Espanyol de l'Any
Per part seua, el director de la signatura Carlos Valiente, també ha sigut nominat a Perruquer Espanyol de l'Any, per cinquena vegada en la seua carrera. Després d'aquestes nominacions, Valiente ha volgut valorar aquests reconeixements: "Enguany estic molt il·lusionat amb aquesta nominació ja que per a mi reconeix el treball que desenvolupem inculcant la faceta creativa a tots els joves professionals que venen des de l'escola perquè, junts, puguem fer que es reconega la labor de la nostra professió en una societat on cada vegada més la imatge i la moda tenen major protagonisme”.
Salones Carlos Valiente