| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 20/08/2021

SECCIONS » Notícies comercials » Medi ambient i naturalesa

Caixa Popular s’alia amb Acció Ecologista-AGRÓ i referma el seu compromís per la conservació de l’entorn

La finalitat principal és la defensa de la natura i del territori i la conscienciació mediambiental


._000006
L’entitat financera valenciana ha signat un conveni de col·laboració per als pròxims dos anys amb Acció Ecologista-AGRÓ per a donar suport econòmic a les seues activitats, la finalitat principal de les quals és la defensa de la natura i del territori i la conscienciació mediambiental.
Amb aquest acord, Caixa Popular promou diferents iniciatives de l’associació ecologista com les activitats que es desenvolupen al Tancat de la Pipa, una àrea de reserva del Parc Natural de l’Albufera que ha reobert fa poc després del tancament temporal per la crisi sanitària. També col·labora en el Projecte Emys, que treballa la conservació, la recuperació i el cens de les tortugues autòctones.
A més, gràcies a la col·laboració entre les dues organitzacions, s’han posat en marxa les visites guiades que Acció Ecologista-AGRÓ fa als estanys d’Almenara, un dels llocs estratègics i dels més emblemàtics de la marjal d’Almenara. Cada diumenge a les 11 h s’organitzen les visites guiades amb el repte de conscienciar veïns, visitants i turistes de la importància i la fragilitat dels estanys.
Durant la visita es visiten l’Ullal de Cavanilles, l’hort de les Tortugues i l’ullal de Quartons, tres espais que estan sota la custòdia del territori d’AE-Agró. De fet, es tracta de tres antics camps de tarongers que l’associació ha recuperat i ha restaurat mediambientalment.
Amb aquesta col·laboració Caixa Popular posa de manifest el seu compromís amb el medi ambient i dona suport a iniciatives que treballen per la conservació i la millora a la Comunitat Valenciana.
 
Caixa Popular, una entitat compromesa amb el medi ambient
Aquesta aliança va en línia amb la implicació amb l’entorn de la cooperativa, una de les seues principals línies estratègiques i que inclou diferents àmbits d’actuació.
El projecte integral Caixa Popular Verda pretén reduir els impactes negatius en el medi ambient que produeix l’entitat i fomentar, a través de la conscienciació i el finançament, projectes que milloren l’eficiència en l’ús de l’energia d’empreses, famílies i comerços.
Amb motiu la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, Caixa Popular ha posat en marxa el concurs de fotografia ‘La mostra del canvi’, que pretén mostrar els efectes del calfament global i les seues conseqüències a la Comunitat.
La principal entitat financera valenciana compta també amb el patrocini exclusiu de La Brújula de la Sostenibilidad en la cadena de ràdio Onda Cero. Aquesta secció del programa està dedicada a promoure la sostenibilitat i s’emet amb periodicitat quinzenal en l’àmbit autonòmic.
A més, Caixa Popular ofereix la línia de productes verds, amb préstecs i crèdits destinats al finançament d’empreses comerços, autònoms i famílies que vulguen fer inversions per a la millora de l’eficiència energètica o en mobilitat sostenible, amb avantatges econòmics en les condicions.
._000006VD

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic