| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 05/08/2021

SECCIONS » Notícies comercials » Economia » Empreses » Notícies Comercials

Caixa Popular obté el certificat de Sistema de Gestió de Compliment Penal d’AENOR

L’entitat financera valenciana ha sigut reconeguda amb l’estàndard nacional de millors pràctiques


._000006
Caixa Popular ha aconseguit el certificat de Sistema de Gestió de Compliment Penal d’AENOR que acredita les bones pràctiques en els seus sistemes de gestió per a detectar i previndre delictes, reduir el risc i fomentar una cultura empresarial ètica i de compliment de la llei.
El certificat reforça la imatge de Caixa Popular com a empresa cooperativa innovadora i social que promou el desenvolupament sostenible i transparent, garantint la confiança de tots els seus grups d’interés, com són els seus clients, socis, treballadors i la societat en general. Per a l’entitat és imprescindible demostrar que la seua gestió econòmica és coherent i responsable i que l’ètica i el respecte són essencials per a una entitat del sector financer i, després d’una intensa auditoria, així ho certifica el segell d’AENOR d’acord amb la Norma UNE 19601.
Aquest distintiu certifica la cooperativa valenciana en les activitats de gestió i aplicació dels processos i controls vinculats al Sistema de Gestió de Compliment Penal definits per a la prevenció, la mitigació i el tractament dels riscos penals identificats per l’organització en la comercialització de productes i serveis bancaris i d’inversió (banca particulars i d’empreses, banca patrimonial, finançament d’operacions de consum, comercialització d’assegurances i activitat de tresoreria i mercat de capitals).
Caixa Popular


._000006VD
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic