| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 25 de marzo de 2021

SECCIONES » Noticias comerciales » Economía » Empresas » Noticias Comerciales

Caixa Popular llança una nova línia de finançament per a comunitats de propietaris

Caixa Popular i el Col·legi Territorial d’Administradors de Finques de València i Castelló enforteixen la seua aliança


._000006
Caixa Popular i el Col·legi Territorial d’Administradors de Finques de València i Castelló enforteixen la seua aliança amb una nova línia de finançament, facilitant la seua gestió econòmica financera a les comunitats de propietàries administrades pels seus col·legiats. La principal entitat financera valenciana ha creat aquest producte de finançament exclusiu dirigit a les comunitats de propietaris que són gestionades per administradors col·legiats. Amb aquesta nova acció es pretén impulsar i millorar l’activitat professional dels col·legiats, facilitant la signatura d’operacions d’actiu de les comunitats de propietaris.
Totes dues organitzacions amplien amb aquest acord el conveni de col·laboració que mantenien i que fa poc han prorrogat per un any més. Leo Delgado, responsable de Col·legis Professionals de Caixa Popular, i Sebastián José Cucala, com a president del Col·legi d’Administradors van formalitzar la signatura de l’acord. Caixa Popular continua així amb el seu propòsit de fer costat a la societat valenciana i generar sinergies que ajuden a la millora econòmica i social dels pobles i barris on està situada. Per part seua, el Col·legi Territorial d’Administradors de Finques de València i Castelló evidencia el seu objectiu de cerca d’acords que faciliten i milloren la gestió de l’activitat professional dels seus associats.
Caixa Popular

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo