| Ediciˇ n˙m. | Any: 11 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 25/03/2021

SECCIONS » NotÝcies comercials » Economia » Empreses » NotÝcies Comercials

Caixa Popular llanša una nova lÝnia de finanšament per a comunitats de propietaris

Caixa Popular i el ColĚlegi Territorial dĺAdministradors de Finques de ValŔncia i Castellˇ enforteixen la seua alianša


._000006
Caixa Popular i el Col·legi Territorial d’Administradors de Finques de València i Castelló enforteixen la seua aliança amb una nova línia de finançament, facilitant la seua gestió econòmica financera a les comunitats de propietàries administrades pels seus col·legiats. La principal entitat financera valenciana ha creat aquest producte de finançament exclusiu dirigit a les comunitats de propietaris que són gestionades per administradors col·legiats. Amb aquesta nova acció es pretén impulsar i millorar l’activitat professional dels col·legiats, facilitant la signatura d’operacions d’actiu de les comunitats de propietaris.
Totes dues organitzacions amplien amb aquest acord el conveni de col·laboració que mantenien i que fa poc han prorrogat per un any més. Leo Delgado, responsable de Col·legis Professionals de Caixa Popular, i Sebastián José Cucala, com a president del Col·legi d’Administradors van formalitzar la signatura de l’acord. Caixa Popular continua així amb el seu propòsit de fer costat a la societat valenciana i generar sinergies que ajuden a la millora econòmica i social dels pobles i barris on està situada. Per part seua, el Col·legi Territorial d’Administradors de Finques de València i Castelló evidencia el seu objectiu de cerca d’acords que faciliten i milloren la gestió de l’activitat professional dels seus associats.
Caixa Popular

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic