| Ediciˇ n˙m. | Any: 11 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 14/03/2021

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Caixa Popular llanša una convocat˛ria dĺajudes destinades a la igualtat de gŔnere

Forma part del projecte "Caixa Popular Dona", que comprÚn diferents accions per a promoure la igualtat entre les persones, un dels valors de lĺentitat des que es va crear

La targeta Dona és la primera targeta bancària que promou la igualtat de gènere i que destina un 0,7 per cent dels beneficis obtinguts per fer-la servir a projectes socials que fomenten la igualtat entre les persones.
Caixa Popular llança aquesta convocatòria perquè s’hi presenten totes les entitats socials que treballen iniciatives centrades en l’àmbit de la dona i el foment de la igualtat a la Comunitat Valenciana. Les sol·licituds es poden presentar fins al 8 d’abril a través de la pàgina web: www.caixapopular.es
Entre tots els projectes presentats, un jurat de Caixa Popular i el mateix col·lectiu de treball seleccionaran els 3 finalistes. Finalment, seran els usuaris de la targeta Dona els que decidiran el resultat final a través de la seua votació en línia.
La targeta Dona poden sol·licitar-la homes i dones, clients o no clients de l’entitat, en qualsevol de les 75 oficines de Caixa Popular. Es tracta d’una targeta biodegradable i respectuosa amb el medi ambient que, a més, té l’avantatge que, quan l’usuari ajorne algun pagament de compra, s’hi aplicarà un tipus d’interés nominal mensual del 0,95%, un dels tipus d’interés més baixos del mercat. Una targeta compromesa, pensada per a homes i dones conscienciats amb la igualtat entre les persones.

Caixa Popular vol ser l’entitat preferida per les dones
La iniciativa de la convocatòria d’ajudes forma part del projecte Caixa Popular Dona, que comprén diferents accions per a promoure la igualtat entre les persones, un dels valors de l’entitat des que es va crear l’any 1977.
La principal entitat financera valenciana segueix un model de banca social, solidària i de proximitat amb una cultura que promou la igualtat des de l’àmbit intern. En Caixa Popular un 57% de la seua plantilla son dones i el Consell Rector, màxim òrgan de l’entitat, compta amb el mateix nombre d’homes i dones.
En el seu compromís per la igualtat, Caixa Popular ha llançat altres iniciatives, com la col·laboració amb la Fundació Novaterra, amb un projecte d’autotreball per a dones amb pocs recursos, i també diferents seminaris web per a fomentar la sensibilització i l’educació en igualtat de drets i oportunitats entre homes i dones.
A més, compta amb el projecte ‘Dona la veu’, una sèrie d’esdeveniments en formats de conversa conduïts per la presentadora Mariola Cubells, en què Caixa Popular dona la paraula a convidats que han desenvolupat un paper rellevant en el terreny de la igualtat i la dona. Les converses versen sobre diverses temàtiques al voltant de disciplines com puguen ser la música, el periodisme o el cinema.
Caixa Popular


 
OFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


                
._000006
 
                
 
 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic