Caixa Popular llança les ajudes ‘Sense Barreres’ per a la igualtat de les persones amb discapacitat

Domingo, 4 de diciembre de 2022 | e6d.es
• Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de gener

._000006
La cooperativa de crèdit valenciana posa en marxa la segona convocatòria d’ajudes ‘Sense Barreres’ amb un fons de 10.000 € per impulsar la realització de projectes que treballen la igualtat de les persones amb discapacitat.
La igualtat és un dels valors que integra Caixa Popular i es desenvolupa a través del projecte estratègic ‘Sense Barreres’ amb l’objectiu de millorar la situació de les persones amb discapacitat.

En aquesta línia, l’entitat financera obri la convocatòria d’ajudes perquè s’hi presenten les entitats socials que treballen iniciatives centrades en l’àmbit de la inclusió i el foment de la igualtat a la Comunitat Valenciana. Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de gener a través de la pàgina web: 
https://www.caixapopular.es/es/ayudas-sense-barreres

Entre tots els projectes presentats, un jurat de Caixa Popular i les persones que treballen en l’entitat seleccionaran els 4 finalistes. Finalment, seran els membres del club de fidelització POPUlines de Caixa Popular els que decidiran el resultat final a través de la seua votació en línia.

La dotació total de la convocatòria és de 10.000 €, que es distribuiran en 4 premis: una ajuda de 5.000€, una altra de 3.000€ i dues ajudes de 1.000€. Per a l’avaluació dels projectes presentats es valoraran diferents criteris com els objectius, la metodologia i les activitats del projecte o el seu caràcter educatiu i social.

En la primera convocatòria, les entitats socials beneficiàries de les ajudes van ser l’Asociación Proyecto Empar, l’Asociación Valenciana de Padres de Personas con Autismo (APNAV), Asociación COTLAS o Asociación Alfil. Gràcies a l’impuls de Caixa Popular, van desenvolupar els seus projectes per al foment de la inclusió, la millora de la qualitat de vida i de la situació psicosocial o la prevenció de l’abús sexual de les persones amb discapacitat.

Caixa Popular promou la inclusió de les persones amb discapacitat
Caixa Popular segueix un model de banca social, solidària i de proximitat i té com a missió ser l’entitat financera valenciana amb més implicació i impacte social. La iniciativa de la convocatòria d’ajudes forma part del projecte ‘Sense Barreres’, que abasta diferents accions per a promoure la igualtat entre les persones.

Des de la cooperativa treballen per contribuir a aquesta generació de valor social duent a terme accions de sensibilització per la igualtat, buscant aliances amb associacions que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual o física o dissenyant productes i serveis adaptats a les necessitats concretes d’aquestes associacions i de les famílies que hi ha darrere, entre altres iniciatives.

Caixa Popular