| Ediciˇ n˙m. | Any: 11 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 27/08/2021

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Caixa Popular llanša el Club POPUlines, un programa de fidelitzaciˇ per als clients mÚs vinculats

Caixa Popular continua apostant pel seu model de banca centrat en les persones, amb iniciatives i accions que reforcen el seu compromÝs per oferir un servei pr˛xim, professional i de qualitat

._000006

Caixa Popular ha creat un club per fidelitzar els seus clients més vinculats. A través del denominat Club POPUlines, la principal entitat financera valenciana desenvolupa accions experiencials i sortejos exclusius.
Entre les accions que s’han impulsat destaca la iniciativa per a promocionar el comerç local, en què es van sortejar 20 targetes regal amb un import de 500 euros per a utilitzar en el xicotet comerç valencià.
En aquest sentit, si fins al 30 de setembre els clients de Caixa Popular que estan inclosos en aquest programa de fidelització contracten la Targeta de Compra Local pròpia de l’entitat, participaran automàticament en el sorteig d’un viatge per 500 euros a la destinació de la Comunitat Valenciana que trien.
També s’ha desenvolupat una acció dirigida a persones jubilades membres del Club POPUlines, amb el sorteig d’entrades per a visitar de manera exclusiva el Teatre Olympia i veure l’obra “Por los pelos”. ‘Amb tot luxe de detalls ens van descriure la història amb què havia començat a funcionar el cinema i el teatre Olympia, ensenyant-nos llocs recòndits a què no accedeix el públic i és l’alma mater. Va ser una experiència meravellosa’ comentava un dels clients de l’entitat sobre la visita al teatre.
Durant el mes de setembre hi ha prevista una acció per a les persones joves pertanyents al Club perquè puguen gaudir d’un cap de setmana d’aventura amb el seu grup d’amics.
Amb aquest club exclusiu, Caixa Popular continua apostant pel seu model de banca centrat en les persones, amb iniciatives i accions que reforcen el seu compromís per oferir un servei pròxim, professional i de qualitat.


 

._000006VD
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic