| Ediciˇ n˙m. | Any: 11 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 04/02/2022

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Caixa Popular i GeeksHubs signen una alianša per ajudar a digitalitzar les pimes, els aut˛noms i els comeršos

Aquesta alianša marca lĺinici i la posada en marxa del funcionament de ôLa Digitalitzadora de Negocisö


._000006
En aquesta plataforma les pimes, els autònoms o els comerços poden fer un test d’autodiagnòstic totalment gratuït per saber el seu nivell de digitalització. Sobre la base d’aquest autodiagnòstic, la pime, l’autònom o el comerç té l’opció de triar un dels plans per a digitalitzar el seu negoci. Tots inclouen una part formativa que els ajudarà a millorar o adquirir competències digitals, un web o comerç electrònic propi que inclou el servei de pagament virtual comercialitzat per Caixa Popular i un panell tipus quadre de comandament que permet monitorar i visualitzar les principals dades, facilitant així la presa de decisions pel que fa al negoci.
Els negocis tindran més el suport d’un assessor digital que els ajudarà en el procés i a gestionar el seu web o comerç electrònic al qui consultar-li dubtes, així com un financer que els ajudarà a gestionar les seues finances com a empresa.
Gràcies a aquesta aliança, tots els clients de Caixa Popular disposaran d’un percentatge de descompte en La Digitalitzadora de Negocis, que tindrà un accés directe des del web de Caixa Popular, per facilitar als clients poder accedir a aquest servei.
GeeksHubs és una empresa de serveis IT que creu en el poder de la tecnologia per a generar impacte social. Llança aquest projecte amb la missió de democratitzar l’accés a la digitalització real i posicionar-se com un agent del canvi i de la recuperació després de la pandèmia del teixit de pimes, autònoms i comerços que per temps i cost no poden accedir a projectes de digitalització per si mateixes.
Amb aquesta aliança, Caixa Popular i GeeksHubs uneixen les seues forces per ajudar totes les pimes, els comerços i els autònoms valencians a incrementar el seu nivell de digitalització, amb un projecte fet a mida seua que els facilite tindre web o comerç electrònic, amb la formació que realment necessiten, i amb l’acompanyament d’assessors digitals, per a poder competir en un mercat que cada vegada és més digital.

Sobre Caixa Popular:
Caixa Popular ofereix un model de banca cooperativa, diferent, social i solidària, i amb les seues accions contribueix a dinamitzar i a millorar la societat valenciana, promoure la cultura local i enfortir el teixit comercial i empresarial valencià. L’entitat aposta per la cultura digital i promou el desenvolupament d’iniciatives que potencien la innovació i la digitalització per ajudar a millorar i donar riquesa a la societat

Sobre GeeksHubs:
GeeksHubs és una empresa de serveis IT que creu en el poder de la tecnologia per a generar impacte social. Estan transformant el futur de l’educació tecnològica a través de la seua pròpia coding school, la selecció especialitzada de talent IT i la consultoria tecnològica ajudant empreses mitjanes i grans a escometre la transformació digital, adaptant-se a la nova realitat del mercat.
Caixa Popular


 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic