| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 01/03/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials » Productes financers

Caixa Popular i Geditec Renovables llancen la calculadora energètica per facilitar l’adquisició i el finançament d’instal·lacions fotovoltaiques

Disponible en les seues pàgines web


._000006
A través d’una aliança de col·laboració, Caixa Popular i Geditec Renovables han creat una calculadora energètica, disponible en les seues pàgines web, per facilitar l’adquisició i el finançament d’instal·lacions fotovoltaiques. A través d’aquest mecanisme innovador el client podrà saber en qüestió de minuts el cost de la inversió, la potència i el nombre de mòduls a instal·lar, així com l’estalvi anual de la seua instal·lació.

A més, i com a aportació de valor, Geditec Renovables ajudarà els clients a legalitzar i tramitar les ajudes de la seua instal·lació. Per part seua, Caixa Popular donarà alternatives de finançament en un termini inferior a 72 hores.

Geditec Renovables és la nova línia de negoci de Geditec Ingeniería (Gestión y Desarrollo Integral de Proyectos) amb què volen continuar aportant valor als seus clients. “Es va crear amb la intenció de convertir-nos en un agent actiu en el procés de transició energètica, ja que hi ha un grau més alt de conscienciació de la societat amb el medi ambient”, ha afirmat Tomás Játiva, fundador i CEO de la companyia.

Caixa Popular és conscient de la importància que té facilitar a la societat un ventall de productes financers que fomenten la reducció de l’impacte ambiental. Segons Vicent Llàcer, director de Desenvolupament de Negoci de la cooperativa de crèdit, aquesta col·laboració amb Geditec Renovables “suposa un pas més en el nostre compromís amb el finançament verd i una solució financera per a les empreses, els comerços, els autònoms i les famílies valencianes que vulguen fer inversions per a la millora de l’eficiència energètica amb avantatges en les condicions econòmiques”.

El conveni de col·laboració entre les dues organitzacions l’han signat en els Servicis Centrals de l’entitat financera Tomás Játiva i Javier Gil, en representació de Geditec Renovables, i Vicent Llàcer, com a representant de Caixa Popular.
Caixa Popular

 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic