Caixa Popular i CCPV-COAG signen una aliança per impulsar l’activitat agrícola i rural

Domingo, 7 de marzo de 2021 | e6d.es
• L’acord es va escenificar amb la signatura de Josep Llopis, responsable d’AGRO Caixa Popular, i Mireia Vidal, secretària general de CCPV-COAG
L’organització agrària professional CCPV-COAG i Caixa Popular han establit un conveni de col•laboració per enfortir el sector agrari valencià. Amb aquesta aliança, l’entitat financera oferirà als associats avantatges en les condicions financeres.
CCPV-COAG és una organització d’àmbit territorial valencià que té entre els seus objectius la representació, la gestió, la defensa i la millora de la rendibilitat economicofinancera dels seus membres, amb un èmfasi especial en les explotacions familiars, les de joves agricultors i de les dones de l’àmbit rural.
Objectius que estan en línia amb els de l’entitat financera, que busca potenciar l’economia valenciana i especialment la relacionada amb el sector agrari.
Entre els avantatges que ofereix Caixa Popular als associats de l’organització estan el compte AGRO, la targeta mixta, els plans d’estalvi i els productes financers que permeten facilitar la liquiditat amb diferents opcions de crèdits, bestretes de les ajudes percebudes per la PAC o préstecs avalats per l’entitat pública SAECA, entre altres.
L’acord es va escenificar amb la signatura de Josep Llopis, responsable d’AGRO Caixa Popular, i Mireia Vidal, secretària general de CCPV-COAG.
Caixa Popular


 
OFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


                
._000006