Caixa Popular facilita l’accés a les ajudes públiques per millorar la competitivitat de les empreses valencianes

Jueves, 18 de noviembre de 2021 | e6d.es
• L’entitat financera valenciana oferirà el dijous 18 de novembre a les 9.30 h el seminari web ‘Novetats Next Generation EU i presentació del cercador d’ajudes
.-000006
L’entitat financera valenciana oferirà el dijous 18 de novembre a les 9.30 h el seminari web ‘Novetats Next Generation EU i presentació del cercador d’ajudes. Una jornada en línia organitzada per Banca Empresa de Caixa Popular que tractarà de les ajudes públiques posades a la disposició de les empreses per la Unió Europea: els Fons Next Generation EU. Amb aquests fons es pretén un pla de recuperació econòmic enfocat a la investigació, la innovació i la transició climàtica i digital.
Tono Mestre, consultor especialitzat en ajudes i subvencions i creador d’Innóvate 4.0, donarà les claus per a extraure el màxim partit a aquests fons europeus gràcies a la plataforma de cerca d’ajudes que Caixa Popular posa a la disposició de les empreses. Pots inscriure’t a la sessió de manera gratuïta en l’enllaç següent: ow.ly/eg2q50ggtof
Caixa Popular, en aliança amb Innóvate 4.0, disposa d’un servei gratuït d’assessorament, gestió i tramitació d’ajudes públiques per a les empreses, els comerços i els autònoms. Ajudes que suposen una oportunitat única d’inversió i un impuls per a transformar l’economia cap a una sostenibilitat i digitalització més grans.
En aquesta mateixa línia, la cooperativa de crèdit valenciana compta amb un cercador d’ajudes públiques a la disposició de totes les empreses en aquest enllaç: https://nextgeneration.fandit.es/caixapopular. Una plataforma en línia que mostra, en funció del perfil de l’empresa, les ajudes o les subvencions que s’ajusten més a cada negoci. Aquesta eina facilita l’accés a la informació sobre ajudes públiques i permet als usuaris crear alertes en funció de les seues necessitats.
La voluntat de Caixa Popular és contribuir a la divulgació i la canalització de totes les ajudes públiques per afavorir la generació de riquesa i millorar la competitivitat de les empreses valencianes. Caixa Popular ha creat línies de finançament específiques en condicions avantatjoses per a projectes vinculats amb els fons Next Generation EU.
Caixa Popular