Caixa Popular es converteix en ‘Ambaixador d’honor d’INCLIVA’ pel seu suport a la investigació sanitària

Jueves, 23 de febrero de 2023 | e6d.es
• Les dos entitats desenvoluparan accions conjuntes per conscienciar els ciutadans de la transcendència de la investigació i fomentar una societat més saludable i amb més qualitat de vida

._000006
L’Institut d’Investigació Sanitària INCLIVA i Caixa Popular han signat un conveni marc de col·laboració que converteix aquesta entitat financera valenciana en ‘Ambaixador d’honor d’INCLIVA’ pel seu suport a la investigació sanitària.
El conveni de col·laboració, subscrit pel director gerent d’INCLIVA, Vicente de Juan, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, té com a objectiu impulsar accions conjuntes per donar a conéixer l’activitat d’INCLIVA i conscienciar els ciutadans de la necessitat de potenciar la investigació sanitària, convidant-los a participar en la campanya ‘Jo done suport a la investigació’, fomentant, d’aquesta manera, una societat més saludable i amb més qualitat de vida.
Vicente de Juan ha mostrat la seua satisfacció “per poder comptar, com a ‘Ambaixador d’honor’ amb Caixa Popular, entitat amb un model de banca cooperativa basada en els valors, en el compromís social i econòmic amb la societat valenciana, que els posiciona com una entitat diferent”. “Estem molt agraïts per l’acolliment que ens han dispensat, pel seu interés pel foment de la investigació d’excel·lència d’INCLIVA i pel potencial que aquesta aliança estratègica pot tindre en el desenvolupament d’iniciatives i projectes d’impacte per a la societat valenciana en l’àmbit de la salut i de la millora de la qualitat de vida de la ciutadania”.
Per part seua, Rosendo Ortí ha indicat que l’aliança estratègica amb INCLIVA “suposa fer costat als projectes d’investigació que aporten esperança per a moltes les persones i a més desenvolupar la línia InvestigaDona de Caixa Popular, un projecte per a promoure l’accés de la dona i la xiqueta en la ciència i recaptar fons per a la investigació i generació de nou coneixement”.
Aquest conveni marc es durà a la pràctica mitjançant la subscripció de convenis específics en què es determinaran les finalitats i els mitjans per desenvolupar-los, així com el detall de les activitats, la seua promoció i difusió i, si escau, el patrocini.
Com a ‘Ambaixador d’honor d’INCLIVA’, Caixa Popular col·laborarà en la difusió, en les seues xarxes socials i mitjans propis, d’esdeveniments organitzats per INCLIVA i de les notícies més rellevants sobre la seua activitat. Així mateix, participarà activament en projectes d’investigació juntament amb altres entitats col·laboradores que aporten fons per al seu desenvolupament.
INCLIVA estreny llaços amb la societat
INCLIVA, en la seua missió de contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida, ha impulsat, durant els seus més de vint anys de trajectòria, programes d’investigació propis i ha participat en projectes internacionals –en àrees com l’oncologia, la salut cardiovascular, el metabolisme i el mal orgànic i la medicina reproductiva– que estan permetent detectar de manera precoç moltes malalties, curar patologies que fins fa poc es consideraven incurables i avançar permanentment cap a una medicina de precisió amb tractaments cada vegada més personalitzats i amb menys efectes secundaris.
INCLIVA compta amb altres projectes que busquen un acostament a la societat, com la campanya ‘Jo done suport a la investigació, que s’emmarca en el seu Pla de Mecenatge. Aquesta iniciativa pretén sensibilitzar entitats i ciutadans sobre el paper clau de la investigació per a aconseguir avanços mèdics que garantisquen una assistència de primer nivell en l’àmbit de la sanitat pública i ajuden a salvar cada vegada més vides.
Caixa Popular