Caixa Popular col·laborarà amb la Fundación Arz. Miguel Roca Proyecto Hombre per millorar les condicions de les persones ateses

Miércoles, 11 de agosto de 2021 | e6d.es
• Contribuirà a millorar els recursos per ajudar persones vulnerables a superar les seues addiccions

.-000006
L’entitat financera valenciana i la Fundación Arzobispo Miguel Roca-Proyecto Hombre Valencia han signat un conveni de col·laboració que contribuirà a millorar els recursos per ajudar persones vulnerables a superar les seues addiccions.
Amb aquesta aliança, Caixa Popular vol incrementar la qualitat de l’atenció a les persones que tracten de superar una addicció diagnosticada. L’aportació econòmica anirà destinada, especialment, a millorar les instal·lacions del centre residencial que s’utilitza per al tractament de les addiccions en persones vulnerables. Aquest centre té com a funció la deshabituació i la rehabilitació de les persones drogodependents o amb altres trastorns addictius, orientats a la integració social d’aquest col·lectiu mitjançant una intervenció biopsicosocioeducativa.
Caixa Popular és una entitat que té com a objectiu, dins de les seues activitats, el foment d’aspectes socials i formatius que ajuden la societat valenciana a millorar la seua situació i generar sinergies que ajuden el progrés social dels pobles i barris on està situada.
Paco Alòs, director de Responsabilitat Social i Relacions Institucionals de Caixa Popular afirma que “amb aquesta col·laboració Caixa Popular pretén fer costat a les organitzacions que treballen a ajudar perquè les persones més vulnerables puguen eixir de la seua addicció i millorar la seua situació”.
De la seua banda, Vicent Andrés, director de Proyecto Hombre, agraeix aquest suport de Caixa Popular “tan necessari per a mantindre les instal·lacions de la Comunitat Terapèutica, un recurs residencial en què 50 persones amb trastorns greus per ús de substàncies duen a terme un programa de deshabituació de tota mena d’addiccions”.